Connect with us

ULTIMA ORĂ

500 de copii, vaccinați la teatru

Postat acum

on

Aproximativ 500 de adolescenţi doljeni, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, s-au vaccinat, la centrul deschis vineri, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. Campania se desfășoară în cadrul maratonului vaccinării, organizat în perioada 28 mai – 1 iunie. Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a realizat o campanie de informare, privind posibilitatea tinerilor de a se vaccina, astfel încât informaţia să ajungă în toate liceele din judeţ. “Am tipărit materiale promoţionale, am realizat o campanie de informare în şcoli, ne-am adresat colegilor noştri şi tinerilor care pot să se vaccineze la 18 ani sau între 16 şi 18 ani, cu acordul părinţilor. Potrivit unor date preliminare, aproape 500 de tineri, între 16 şi 18 ani, s-au vaccinat cu o doză sau cu ambele doze şi sperăm că această campanie pe care am făcut-o a ajuns la cunoştinţa tuturor elevilor din liceele din judeţ”, a spus inspectorul general, Alexandru Gîdăr, într-o conferinţă de presă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Motociclist rănit, la Bumbești Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bumbești Jiu, unde un motociclist a fost rănit. „Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier produs pe raza localitatii Bumbesti Jiu in care au fost implicate o motocicleta si un autoturism in urma caruia a rezultat rănirea motociclistului. Bărbatul este conștient „, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Primarul orașului Turceni a demisionat

Postat acum

on

De către

Primărița orașului Turceni a demisionat. Cristina Cilibiu a postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care da de înțeles că a vrut să petreacă mai mult timp cu familia. Contractul primăriței încetează cu data de 10 august, conform propriei adrese.

Continuă să citeşti

MONDEN

Cunoscut cuplu de artiști din Gorj, 43 ani de căsătorie. Mesajul emoționant transmis de fiică

Postat acum

on

De către

Cunoscuții interpreți Nuți și Vasile Tapotă Lătărețu sărbătoresc, în acest week-end, 43 de ani de la căsătorie. Fiica acestora, Mirela, a distribuit un mesaj emoționant pentru cuplul care îi este model în viață. „Aveți o forță interioară care mută munții din loc. De la voi am învățat atât de multe lucruri despre viață, despre oameni, despre bucuria de a dărui, despre onestitate. De la voi am învățat că indiferent de situație, familia rămâne mereu unită. La mulți ani, dragii noștri părinți! Cu dragoste, cei care vă prețuiesc și vă iubesc cel mai mult din lume!”, a transmis fiica celor doi, Mirela, pe rețeaua de socializare.

Nuți Lătărețu Tapotă este una dintre cele mai bune soliste de muzică populară și lăutărească din țară, iar soțul ei, Vasile, este un cunoscut violonist. Cei doi cântă de zeci de ani împreună.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR