Connect with us

ULTIMA ORĂ

500 de copii, vaccinați la teatru

Postat acum

on

Aproximativ 500 de adolescenţi doljeni, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, s-au vaccinat, la centrul deschis vineri, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. Campania se desfășoară în cadrul maratonului vaccinării, organizat în perioada 28 mai – 1 iunie. Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a realizat o campanie de informare, privind posibilitatea tinerilor de a se vaccina, astfel încât informaţia să ajungă în toate liceele din judeţ. “Am tipărit materiale promoţionale, am realizat o campanie de informare în şcoli, ne-am adresat colegilor noştri şi tinerilor care pot să se vaccineze la 18 ani sau între 16 şi 18 ani, cu acordul părinţilor. Potrivit unor date preliminare, aproape 500 de tineri, între 16 şi 18 ani, s-au vaccinat cu o doză sau cu ambele doze şi sperăm că această campanie pe care am făcut-o a ajuns la cunoştinţa tuturor elevilor din liceele din judeţ”, a spus inspectorul general, Alexandru Gîdăr, într-o conferinţă de presă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Concurs cu premii, oferite de OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de femei a PSD Gorj(OFSD) a inițiat un concurs foarte interesat care se adresează atât preșcolarilor cât și școlarilor din județ. Este vorba de o competiție care testează abilitățile participanților atât la desen cât și în privința creației literare. La concurs sunt așteptați să trimită lucrări atât preșcolarii, prin părinți sau cadre didactice, cât și școlarii din ciclul primar. Lucrările se trimit pe mail organizației de femei sau la numărul de WhatsApp publicat mai sus. Premierea va avea loc pe 9 iunie la sediul PSD din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Video: Inundații la Groșerea, un pârâu a ieșit din matcă! Probleme și la Piscuri și în Ploștina

Postat acum

on

De către

Sunt inundații puternice în mai multe localități din Gorj după ploile catastrofale din ultimele ore. Cele mai mari pagube sunt in satul Groșerea, în comuna Aninoasa.

Sunt probleme grave și la Piscuri, în Plopșoru, La Motru, în Ploștina, spun pompierii de la ISU Gorj.

Un prim bilanț al ISU Gorj arata așa:

Comuna Aninoasa, satele Aninoasa, Groșerea și Costești:

– 25 curți inundate, 10 locuințe inundate și 10 beciuri inundate.

Forțe și mijloace ISU GJ:

– 3 autospeciale dotate cu motopompe

– 1 autospeciala de prima interventie cu o barca

– 1 camion de interventie

– 5 motopompe

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR