Connect with us

ULTIMA ORĂ

500 de copii, vaccinați la teatru

Postat acum

on

Aproximativ 500 de adolescenţi doljeni, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, s-au vaccinat, la centrul deschis vineri, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. Campania se desfășoară în cadrul maratonului vaccinării, organizat în perioada 28 mai – 1 iunie. Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a realizat o campanie de informare, privind posibilitatea tinerilor de a se vaccina, astfel încât informaţia să ajungă în toate liceele din judeţ. “Am tipărit materiale promoţionale, am realizat o campanie de informare în şcoli, ne-am adresat colegilor noştri şi tinerilor care pot să se vaccineze la 18 ani sau între 16 şi 18 ani, cu acordul părinţilor. Potrivit unor date preliminare, aproape 500 de tineri, între 16 şi 18 ani, s-au vaccinat cu o doză sau cu ambele doze şi sperăm că această campanie pe care am făcut-o a ajuns la cunoştinţa tuturor elevilor din liceele din judeţ”, a spus inspectorul general, Alexandru Gîdăr, într-o conferinţă de presă.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Instituție din Târgu Jiu, iluminată în culorile drapelului

Postat acum

on

De către

De ziua Micii Uniri, sediul Muzeului Național Constantin Brâncuși a fost iluminat în culorile drapelului României. Acțiunea face parte dintr-un proiect realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, spun reprezentanții instituției. Cei care trec prin centrul municipiului, în această noapte, vor putea vedea steagul luminos imens, ce acoperă clădirea.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Leuștean și Vîlceanu, la discuții cu liderii TransGaz

Postat acum

on

De către

„În cadrul proiectului de transport al gazelor s-a discutat generarea unei bretele care să parcurgă localitățile “de sub munte” pe o distanță de 39 km pornind din zona localității Tetila. Conducta va continua pe raza județului Vâlcea pe o distanță de 41 km până pe raza localității Băbeni”, anunță primarul de Novaci, Dumitru Leuștean.

De altfel, în zona orașului Novaci va fi instalată racordarea și stația necesară pentru a îndeplini cererea de gaz a localității, a zonelor limitrofe, cât și a stațiunii montane Rânca.

„În urma discuțiilor cu liderii TransGaz, la care am participat alături de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, s-a stabilit ca în decursul zilelor imediat viitoare proiectul să fie dezbătut și aprobat de către consiliul de administrație al aceleiași societăți”, a mai completat liderul PNL Gorj.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Amendat pentru depozitare ilegală

Postat acum

on

De către

Polițiștii locali au depistat o persoană care depozita ilegal deșeuri provenite din construcții, pe strada Merilor din municipiul Târgu Jiu, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 19 din 2002 privind stabilirea și sancționarea faptelor care constituie contravenții pe raza municipiului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR