Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / Burlan intră cu datorii în Complexul Energetic Oltenia

Burlan intră cu datorii în Complexul Energetic Oltenia

Daniel Burlan, mandatat pentru doar două luni să conducă Directoratul Complexului Energetic Oltenia, nu are o avere de invidiat, acesta deține trei terenuri în Motru, o casă de locuit în municipiul respectiv și un apartament în București. Directorul CEO nu are bani la bancă ci chiar datorii, mai precis, potrivit ultimei declarații de avere a împrumutat de la o bancă aproape 35.000 de euro.

Șeful CEO trăiește din salariul obținut din companie. Cel puțin asta spune ultima sa declarație de avere semnată în ianuarie anul trecut. Burlan nu are o situație modestă dar nu este nici un nabab, deși șocant este că acesta nu deține nici măcar un autoturism pe numele său. Acum, șeful CEO are mașină din partea companiei care să îl transporte zilnic de la Motru la locul de muncă dar, în rest, acesta pare dependent de rată.

În ultimul an financiar, Burlan a câștigat peste 95.000 de lei de la CEO, în timp ce soția sa, angajată a AFIR Gorj, a obținut mai mulți bani decât respectivul. Aceasta a luat din salarii peste 89.000 de lei, dar din încă două colaborări a obținut încă 36.000 de lei.

Directorul interimar al CEO are un singur debit în declarația sa de avere, urmare a unui împrumut contractat de la o bancă, în valoare de 35.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *