Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Burlan intră cu datorii în Complexul Energetic Oltenia

Postat acum

on

Daniel Burlan, mandatat pentru doar două luni să conducă Directoratul Complexului Energetic Oltenia, nu are o avere de invidiat, acesta deține trei terenuri în Motru, o casă de locuit în municipiul respectiv și un apartament în București. Directorul CEO nu are bani la bancă ci chiar datorii, mai precis, potrivit ultimei declarații de avere a împrumutat de la o bancă aproape 35.000 de euro.

Șeful CEO trăiește din salariul obținut din companie. Cel puțin asta spune ultima sa declarație de avere semnată în ianuarie anul trecut. Burlan nu are o situație modestă dar nu este nici un nabab, deși șocant este că acesta nu deține nici măcar un autoturism pe numele său. Acum, șeful CEO are mașină din partea companiei care să îl transporte zilnic de la Motru la locul de muncă dar, în rest, acesta pare dependent de rată.

În ultimul an financiar, Burlan a câștigat peste 95.000 de lei de la CEO, în timp ce soția sa, angajată a AFIR Gorj, a obținut mai mulți bani decât respectivul. Aceasta a luat din salarii peste 89.000 de lei, dar din încă două colaborări a obținut încă 36.000 de lei.

Directorul interimar al CEO are un singur debit în declarația sa de avere, urmare a unui împrumut contractat de la o bancă, în valoare de 35.000 de euro.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fiul lui Traian Pătrășcoiu, la un pas să preia locul Doinei Isar la SGA Gorj

Postat acum

on

De către

Conducerea SGA Gorj a transmis referatul de numire în funcția, lăsată vacantă de către Doina Isar de inginer șef la Serviciul de Gospodărire a Apelor, pentru Șerban Pătrășcoiu. Acesta este fiul șefului de la Aparegio și lucrează de șapte ani la Inspecție în cadrul SGA Gorj, după ce anterior a prestat, pentru scurt timp, la Biroul Tehnic.

În prezent, Șerban Pătrășcoiu este inspector în cadrul Biroului Inspecția Apelor. Nu se laudă cu amenzi date singur ci, doar in echipa cu colegii de la Craiova, acesta fiind inginer cu specializare instalații fitosanitare. Promovarea lui Șerban Pătrășcoiu este vehiculată însă de mai mult timp, încă de când postul avea ocupant pe Doina Isar care însă abia recent a intrat la pensie. Postul va fi ocupat în interimat până la organizarea unui concurs.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

S-a aprobat protestul șoferilor de la Brănești! Au venit jandarmii

Postat acum

on

De către

Protestul cetățenilor din Brănești, care va avea loc duminică de la orele 12.00 pe drumul dintre Capu Dealului și Bibești, drum județean plin de gropi, a fost aprobat astăzi de către jandarmerie. De altfel, la Brănești au venit astăzi reprezentanții IJJ Gorj care au avizat acest protest cerut de cetățeni ai comunei dar neaprobat de autoritatea locală.

Cetățenii nemulțumiți, conducători auto, vor mărșălui duminică pe acest drum pentru a atrage atenția autorităților că drumul le aduce doar prejudicii în privința autoturismelor și că s-au săturat de promisiuni.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Bombă: INFP cere bani pentru a oferi informații despre cutremure! FOTO

Postat acum

on

Institutul Național pentru Fizica Pământului solicită plata unor taxe, în cazul în care se doresc informații detaliate despre cutremurele înregistrate în România. INFP este o instituție finanțată de stat și folosește stații seismice cumpărate cu bani de la buget. Informațiile provenite de la stațiile seismice sunt de interes public major și nu ar trebui să fie supuse taxării.

„Urșii de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cer bani dacă vrei detalii despre cutremurele înregistrate cu aparatura cumpărată din bugetul de stat, mai mult cer bani și pentru „manopera” de citire a datelor, citire făcută de un angajat plătit din, ați ghicit, bugetul de stat.
De ce fac asta?
Simplu, să nu ii streseze nimeni.
PS: Stațiile amplasate în Gorj, acum o lună, nu apar în listă!”, conform unei postări de pe contul lui Cristi Tudor, gorjean din Lelești, care a dorit informații suplimentare despre seismele din Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR