Connect with us

COMUNITATE

Boilere electrice Ariston, donate de Crucea Roșie Gorj către școli

Postat acum

on

Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România donează pentru a treia oară în județul Gorj 37 de Boilere Electrice Ariston, de data aceasta la unități școlare: la 12 licee si colegii liceale și la 13 școli primare și gimnaziale.

Aceste boilere electrice sunt de capacități: 2 de 30 litri, 16 de 50 litri și 17 de 100 de litri, proiect implementat în parteneriat și cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Crucea Roșie Română și Ariston România au facilitat accesul la apă caldă pentru 𝟮𝟰𝟬 𝟭𝟵𝟵 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗿𝗶 în cele patru ediții ale campaniei Comfort Challenge.

➡️𝟐.𝟏𝟓𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 performante de încălzire a apei au fost donate

➡️𝟭.𝟮𝟯𝟴 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre medicale din țară au acum acces la apă caldă!

Inițiativa Ariston & Crucea Roșie Română are loc în contextul în care peste un sfert din populația României locuiește într-o gospodărie care nu dispune de baie, duș sau toaletă cu apă curentă. Accesul la apa caldă rămâne o problemă majoră în mii de instituții din România, așa cum sunt școlile și grădinițele în special din mediul rural astfel că, în cadrul campaniei, donațiile de echipamente termice au fost direcționate cu prioritate către aceste locații.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Moș Nicolae a venit la școlarii și preșcolarii din Fărcășești

Postat acum

on

De către

Copiii din comuna Fărcășești, cei de la grădiniță și școlarii de la clasele zero până la la a IV-a au primit astăzi cadouri de Moș Nicolae de la autoritatea locală. Cu un buget de 20.000 de lei, micuții din Fărcășești, 214 la număr, l-au primit, fericiți, pe Moș Nicolae, chiar la unitățile de învățământ.

„Am făcut tot posibilul pentru ca micuții din comună noastră să primească cadouri de Moș Nicolae. Vom face la fel, dar pentru toți copii comunei, și pentru cei de la clasele mai mari, de Moș Crăciun”, a declarat edilul Constantin Drăgoescu.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Rovinari: Două femei i-au furat banii din portofel

Postat acum

on

De către

La data de 2 decembrie a.c., Poliția Orașului Rovinari a fost sesizată prin plângere de către o femeie de 30 de ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că autori necunoscuți i-au sustras 1500 lei dintr-un portofel pe care l-a uitat în incinta unui magazin din orașul Rovinari.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, a fost identificată o femeie de 75 de ani și o tânără de 24 de ani, din orașul Rovinari, bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

Bănuitele au restituit persoanei vătămate suma de bani sustrasă, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

 

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

A murit un cunoscut profesor al Colegiului „Ecaterina Teodoroiu”, din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un cunoscut profesor al Colegiului „Ecaterina Teodoroiu”, din Târgu Jiu, s-a stins din viață. Reprezentanții unității de învățământ au făcut anunțul, pe pagina oficială. „Anunţăm cu mare tristeţe decesul domnului profesor Constantin Mărgineanu. O viață întreagă Profesor, om al școlii, coleg extraordinar, domnul profesor Constantin Mărgineanu va rămâne în memoria noastră prin profesionalismul său, prin rigoare şi prin dragostea pentru matematică insuflată atâtor generații de elevi. Dumnezeu să îl odihnească în pace şi lumină! Condoleanţe familiei!”, au transmis reprezentanții colegiului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR