Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / Beizadeaua șefului de la Polaris, aroganțe de cocalar!

Beizadeaua șefului de la Polaris, aroganțe de cocalar!

În timp ce mirosul de la groapa de gunoi a orașului, deținută de firma Polaris M Holding SRL, a disperat două cartiere, fiul directorului Pătrașcu face aroganțe pe instagram.

Andrei Pătrașcu, angajat și el la Polaris, s-a fotografiat cu un teanc de bancnote de 100 de lei pe care le ținea la ureche precum pe un telefon, iar imaginea e însoțită de versurile ”Alo, pronto, sunt contactu’ / sunt loveaua, sunt băiatu’ / sunt mafiotu’, îs interlopu’ / eu sunt luxu’, io-s cartieru’”, care aparţine unei trupe Hip-hop.

Pătrașcu JR. e cunoscut în Tg-Jiu pentru bolizii cu care nu se sfiește să facă drifturi pe străzile orașului sau să circule cu viteză. Nu de puține ori a postat filmulețe în care arăta că circulă cu viteze incredibile, de 260 de km/ora, pe autostradă sau făcând derapaje controlate pe străzile și în parcările din Tg-Jiu.

Din luna aprilie a acestui an, Pătrașcu a fost angajat în subordinea tatălui său, Ion Pătrașcu, cel care conduce Polaris M. Holding SRL, firma care se ocupă cu serviciile de salubrizare în Tg-Jiu și care deține un așa zis depozit ecologic în cartierul Bârsești, iar ca să demonstreze acest lucru, beizadeaua a coborât din BMW-ul său și s-a fotografit cu Loganul Polaris.

Oamenii din câteva cartiere din apropierea gropii de gunoi s-au revoltat, recent, din cauza mirosului insuportabil și au cerut conducerii Polaris să ia măsuri, iar Garda de Mediu a amendat de mai multe ori societatea cu sume considerabile, însă situația nu s-a schimbat aproape deloc.

Într-o declarație pe care a dat-o presei locale, directorul Pătrașcu i-a persiflat pe cetățenii care au reclamat firma de salubrizare susținând că oamenii exagerează și a spus că acolo ”nu este o fabrică de ciocolată, este un depozit de gunoi”.

Gorj Express

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *