Connect with us

POLITICĂ

Bătălie între doi primari, la Motru

Postat acum

on

Campania electorală de anul viitor se anunță una dură, în municipiul Motru. Primarul în funcție, Cosmin Morega, de la PSD, va avea un contracandidat care are șanse mari, la viitoarele alegeri. PNL a anunțat că fostul edil, Gigel Jianu, va fi susținut pentru competiția de la Primăria Motru, din 2024.
Între cei doi adversari politici au existat, în ultimii ani, lupte aprige. Morega a fost viceprimar în timpul mandatului lui Jianu, iar când a câștigat ultimele alegeri și i-a luat locul, a desființat postul de vice, tocmai pentru că Jianu să nu ajungă din nou la primărie.
La rândul lui, Gigel Jianu îl acuză pe Cosmin Morega că nu a făcut nimic de când este primar, ci doar profită de proiectele pe care el le-a făcut, când era edil.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gheorghe Pecingină, pus pe făraș de Ciucă

Postat acum

on

Zilele lui Gheorghe Pecingină în PNL sunt numărate, după ce parlamentarul a semnat, alături de Dan Vîlceanu, sesizarea USR la Curtea Constituțională privind pachetul fiscal-bugetar pe care și-a asumat răspunderea Guvernul Ciolacu. Fostul premier Nicolae Ciucă, actualul lider al liberalilor, îl vrea urgent afară din PNL pe deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină.

„Libertatea de expresie e garantată în partid. Dar când tu semnezi demersuri directe împotriva PNL, ți-ai semnat practic demisia din partid. Sunt unii care au senzația că pot face ce vor împotriva partidului, iar partidul îi va mângâia pe cap. Fals! Să zburde în afara partidului, că și așa nu aduc voturi!”, ar fi spus Nicolae Ciucă mai multor lideri liberali cu care a discutat cazul celor doi deputați.

Procedura de excludere împotriva lui Gheorghe Pecingină va fi declanșată în zilele următoare în organizația județeană Gorj, în care acesta e membru, în timp ce excluderea lui Vîlceanu, deja declanșată, se va afla pe agenda următorului Consiliu Național al PNL, forul intern care are ultimul cuvânt în cazurile de excludere a unor demnitari ai partidului.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalii nu au mai sancționat plecarea lui Romanescu la PSD

Postat acum

on

Liberalii au amânat o decizie cu privire la situația politică în PNL Gorj a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul și-a anunțat trecerea la PSD Gorj și o candidatură în 2024 din partea social-democraților. PNL a decis înainte de hotărârea lui Romanescu faptul că acesta nu va mai fi candidat al PNL pentru postul de primar de Târgu Jiu. După trecerea la PSD, liberalii au dat de înțeles că Marcel Romanescu a încălcat statutul partidului și vor fi luate măsuri dure. Dacă va fi exclus din partid, atunci își va putea păstra mandatul de primar. Liberalii își caută acum un candidat pentru postul de primar la Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

OFSD Gorj și-a mărit echipa!

Postat acum

on

De către

Organizația Femeilor Social Democrate Gorj are o filială locală și la Stănești.

„O nouă structură locală a prins contur ca urmare a dorinței doamnelor de a se implica în viața comunității.Le urez mult succes în tot ceea ce fac, tuturor colegelor din OFSD Stănești, precum și doamnei Cami Peagu, noul președinte ales!”, a transmis Anca Bordușanu, președintele OFSD Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK