Connect with us

EVENIMENTE

Bărbat găsit căzut în stradă

Postat acum

on

Un bărbat care zăcea în stradă, noaptea trecută, a fost transportat la spital, după ce polițiștii locali au chemat salvarea. Victima a fost găsită de un trecător, care a sunat la poliție. „Polițiștii locali au solicitat intervenția ambulanței pe str. Calea Severinului, din municipiu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat care era căzut în stradă. Noaptea trecută, în jurul orei 04:00, un cetățean ne-a sesizat, prin intermediul dispeceratului, că în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 5, se află o persoană căzută în stradă. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu”, confirmă reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR