Connect with us

ULTIMA ORĂ

Proprietarul unei stâne de oi, amendat cu 60.000 lei

Postat acum

on

Proprietarul unei stâne de oi, din comuna Câlnic, a fost amendat cu 60.000 de lei, pentru că avea angajate trei persoane, fără forme legale. Inspectorii din cadrul ITM Gorj au depistat cele trei persoane, în timpul unui control la ferma bărbatului din Câlnic, acuzat de muncă „la negru”. „Inspectorii de muncă din cadrul Serviciului Control Muncă Nedeclarată au depistat, săptămâna trecută, trei persoane care prestau activitate fără forme legale de angajare în beneficiul unei persoane fizice, aceasta fiind sancționată cu amendă contravențională de 60.000 de lei. Cele trei persoane identificate de către inspectorii de muncă lucrau în domeniul creșterii ovinelor și caprinelor, în comuna Câlnic. Un alt angajator din Municipiul Motru a fost sancționat, în data de 21.03.2022, cu suma de 20.000 de lei pentru muncă nedeclarată, în domeniul construcțiilor”, au anunțat reprezentanții ITM Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Berlești: O mașină beată a alunecat în șanț!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc duminică dimineața pe raza comunei Berlești. O mașină a ajuns în șanț și a fost abandonată acolo, fapt care a stârnit numeroase ipoteze, unele mai amuzante că altele. Un participant la a susținut că mașina era beata și a alunecat în șanț, un altul a pomenit de ,,o parcare laterală reușită”, în timp ce un șofer a opinat că șoferul nu are voie sa parcheze mașina acolo și ar fi indicat sa o mute.

„Ce înseamnă și zăpada asta pe asfalt, domne”, a spus un alt conducător auto, spre amuzamentul tuturor.

Cert este că în lipsa șoferului și a unui accident raportat la poliție, proprietarul nu poate fi sancționat.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR