Connect with us

ACTUALITATE

Asociație a foștilor angajați CEO

Postat acum

on

Mai mulți angajați pensionați din Complexul Energetic Oltenia au înființat o asociație. ”Asociația Pensionarilor din Minerit și Energie – Mereu Împreună” îl are printre cei care o reprezintă pe Ion Popescu, fostul președinte al Sindicatului Renașterea de la Cariera Jilț Nord, pensionat anul trecut pe Legea nr.74/2022. Obiectivul organizației este de a promova și apăra interesele pensionarilor, de a ocroti drepturile acestora pentru creșterea calității vieții și a demnității; sprijinirea și ajutorarea pensionarilor, precum și organizarea de activități cu caracter social, cultural, civic și economic. „Asociația este independentă față de autoritățile publice, de partidele politice, de conducerile instituțiilor, funcționând pe principiul deplinei autonomii“, se arată în sentința de înființare aprobată de Judecătoria Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR