Connect with us

SPORT

Angajații și jucătorii Pandurilor, liberi de contract

Postat acum

on

Angajații și jucătorii Clubului Pandurii au fost anunțați că sunt „liberi de contract”. Oficialii nu au atacat, în termenul legal, hotărârea instanței, prin care s-a aprobat declanșarea falimentului. Șase cereri de intrare în faliment a Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu au fost depuse de creditori, foști antrenori sau jucători, pentru datorii totale de 2,3 milioane de euro.

Termenul în care hotărârea putea fi atacată era de șapte zile, însă oficialii clubului au declarat că șansele erau aproape de zero, motiv pentru care nu s-a mai depus acțiune, la Curtea de Apel Craiova.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Echipa de baschet a Colegiului T. Vladimirescu, locul II la faza zonală

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet a Colegiului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu a reprezentat liceele din Gorj, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, faza de zonă, la Pitești. Competiția a durat două zile, sportivii gorjeni obtinând rezultate remarcabile la această ediție, la care s-au clasat pe locul II, câștigând următoarele meciuri : 74-42 cu Carol I Craiova ; 52-28 cu CN Alexandru Lahovari Vâlcea ; 83-61 cu CN Nicolae Titulescu Dâmbovița. Din păcate, au pierdut cu 61-75 cu LPS Pitești, meci care i-a plasat pe poziția a doua, pe podium. Lotul de jucători al Colegiului Tudor Valdimirescu Tg Jiu a fost reprezentat de : prof. Laurențiu Răuț.
Jucători:
Stoenescu Dragoş
David Cîmpeanu
Toropu Flavius
Mitu Alexandru
Fârţă David
Văcaru Vlad
Pigui Luca
Sava Alexandru
Stoenescu Mario
Popescu Alexandru.

Continuă să citeşti

SPORT

Handbalistă ajunsă la spital, cu fracturi suferite la meciul de la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

O handbalistă de la Dacia Mioveni a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce a fost accidentată în timpul meciului ce s-a disputat la Târgu Jiu, cu echipa locală de la CSM. “O sportivă de la clubul de handbal CS Dacia Mioveni a ajuns la UPU Târgu Jiu în această seară, după ce s-a accidentat în timpul meciului cu CSM Târgu Jiu. Tânăra a fost dusă la CT (CT de cap, torace și coloană), dar după a refuzat consultul neurologic recomandat de medicii de la UPU. Deoarece s-a accidentat la claviculă (fractură omoplat), aceasta i-a fost imobilizată. De asemenea, tânăra avea și o fisură la una dintre coaste. In ciuda faptului că medicii i-au recomandat internarea la SJU Târgu Jiu, in Secția Ortopedie, aceasta a refuzat, notând acest lucru in foaia de observație pe care a semnat-o. Pacienta a plecat din UPU alături de membri din stafful echipei de handbal. Internarea i s-a recomandat pentru supraveghere și monitorizare; pacienta era stabilă hemodinamic”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

SPORT

Victorie pentru baschetbaliștii CSS Tg Jiu. Diferență aproape dublă, pe tabelă

Postat acum

on

De către

Baschetbaliștii CSS Târgu continuă seria victoriilor. Elevii antrenați de Ionuț Berca, la categoria de vârstă U 17, au castigat si meciul se la Vâlcea, împotriva echipei CSS Craiova. Meciul a fost unul dominat clar de gorjeni, băieții noștri au condus meciul de la început pana la sfârșit. Partida s-a încheiat cu o diferență aproape dublă, în favoarea trupei lui Berca, tabela indicând, la fluierul de final, scorul de 89-45.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR