Connect with us

ACTUALITATE

Anca Bordușanu: ATOP intervine în urma cazurilor de agresiune în rândul tinerilor!

Postat acum

on

„Având în vedere evenimentele petrecute, în orașul nostru, în ultimele zile, voi discuta cu colegii din A.T.O.P. pentru a ne întruni, în cel mai scurt timp, și a pune în discuție cele două evenimente nedorite. Autoritatea teritorială de ordine publică nu poate să intervină în activitatea operativă polițienească, însă putem să venim cu propuneri privind siguranţa persoanei şi a ordinii publice”, anunță Anca Bordușanu, membru în ATOP.

De altfel, ultimul incident s-a petrecut chiar seara trecută, un tânăr de 27 de ani fiind lovit cu un cuțit în zona plămânului stâng de un tânăr care mai avea încă patru fapte similare la activ și nenumărate incidente de tulburare a ordinii și liniștii publice. Făptașul de 20 de ani a ajuns după gratii.

„Este alarmant ce se întâmplă, iar faptul că avem cazuri de agresiune în rândul tinerillor arată pe de o parte mediul familial în care au crescut acești tineri, dar și faptul că, este posibil, ca din agresați să devină agresori. Îmi doresc sporirea siguranței pe străzile orașului și a încrederii cetățenilor în instituțiile democratice ale statului”, a completat Bordușanu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Biciclist mort, după ce s-a dezechilibrat și a căzut

Postat acum

on

De către

Un accident banal a dus la moartea unui biciclist, din comuna Mușetești. Bărbatul a căzut de pe bicicletă, noaptea trecută și a rămas lat. Echipajul de salvare, sosit la fața locului, a constatat decesul. “Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 47 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DC 6 Mușetești, a pierdut controlul ghidonului, s-a dezechilibrat și a căzut. În urma căzăturii a survenit decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident cu victimă în zona Bârsești

Postat acum

on

De către

O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, în zona Bârsesti.

În urma impactului a rezultat rănirea unui barbat care era în stare de conștiență, cooperant, a fost preluat de catre un echipaj din cadrul SAJ si transportat la UPU Tg-Jiu. Victima este chiar șoferii mașinii răsturnate. Șoferul se pare că era băut.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR