Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Amor la ATI, cu final previzibil! Ancheta SJU Târgu Jiu spală imaginea protagoniștilor

Postat acum

on

Ceea ce părea un imens scandal sexual care avea în centru doi salariați ai Secției ATI Covid dar și Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, a fost doar un fâs! Cel puțin asta arată ancheta internă a unității medicale care menționează, recent și oficial, că medicul și asistenta chemați să de-a declarații, în baza unei sesizări anonime, au venit să de-a cu subsemnații însoțiți de același avocat. 

Pentru că la adresa unui medic și a unei asistente din secția menționată s-a făcut o sesizare anonimă, care a ajuns în mass media locale, conducerea spitalului a numit pe 19 noiembrie o comisie formată din trei salariați care au avut că sarcină sa verifice dacă cei doi angajați au făcut sau nu amor în incinta ATI Covid. Acest lucru fiind reclamat în cuprinsul sesizării respective.

Mai mult, comisia formată dintr-un medic epidemiolog, un consilier juridic și un responsabil cu managementul calității serviciilor medicale au avut de verificat daca medicul reclamat s-a detașat legal în spital, dar și dacă a fost sau nu pontat în timp ce nu se află la serviciu. Tot comisia trebuia să verifice dacă asistenta a fost depistată cu Covid pe 19 octombrie și dacă s-a întâlnit sau nu cu medicul la un hotel, intrând în contact cu acesta, că ulterior doctorul sa revină la muncă, punând în pericol restul colegilor.

Comisia a constatat însă, la scurt timp după, că medicul a fost detașat corect pentru 30 de zile în unitatea medicală, că și-a făcut gărzile fiind pontat corect dar și că asistenta a absentat îndelung de la serviciu, motiv pentru care s-ar subînțelege că amorul reclamat nu putea avea loc în secția ATI Covid.

În raportul comisiei se subliniază că cei doi reclamați au fost chemați să de-a declarații dar au refuzat în prima fază, cerând să fie asistați de avocați.

Asistenta și medicul au refuzat să de-a declarații!

Asistență ajunge astfel pe 24 noiembrie în fața comisiei însoțită de un avocat dar susține că nu va da declarații deoarece sesizarea este anonimă.

Același lucru îl face și medicul a doua zi, venit la comisie cu același avocat și susținând o pledoarie identică.

Comisia a cerut apoi  informații în secție. Asistentul șef și alți trei salariați au dat astfel declarații spunând că în perioada menționată asistenta nu a fost în secție fiind în izolare și astfel în concediu medical. Se subliniază de cei patru că cei doi nu au fost văzuți împreună dar și că acuzele din sesizare aduc atingere întregului personal al secției. Drept urmare, comisia și-a încheiat raportul cu concluzia că acuzele din reclamație ar fi ,, nefondate”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Preotul Negrea de la Văgiulești a murit de Covid! Comuna, în top pe județ în privința numărului de persoane virusate

Postat acum

on

De către

Comuna Văgiulești conduce detașat în clasamentul localităților din județ ale căror locuitori au fost virusați cu Covid 19. Și asta de câteva săptămâni, iar autoritățile locale par depășite total de situație.

Cumplit este că în localitate s-au înregistrat și nenumărate decese, iar la finalul săptămânii trecute, pe lista decedaților de Covid a figurat și preotul Viorel Negrea. Comunitatea a fost devastata de vestea morții părintelui, iar mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare.

„O zi care a inceput trist pentru multi dintre noi, greu este sa acceptam ca preotul nostru a plecat catre cele vesnice, Domnul sa-i aduca lumina sufletului sau, sa-i faca judecata usoara si sa nu il dam uitarii niciodata.Se pare ca o boala aparent de neglijat poate sa ne destrame familiile, luati masuri oameni dragi si aveti grija unii de altii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a transmis o tânără din localitate.

„Dumnezeu să vă odihnească în pace, părinte! Condoleanțe familiei și să aibă puterea de a trece peste această durere..”, a transmis o alta persoană din Văgiulești.

Drum lin spre cer părinte, sincere condoleanțe familiei îndurerate, greu încercate. Odihnă veșnică prieten drag!!!…”, a mai scris un cetățean.

„Ce poate fi mai trist pentru o comunitate rurală, când una dintre luminile spiritului, vindecător al sufletelor și păstrator al credinței neamului a plecat prea devreme la bunul Dumnezeu… Preotul satului meu natal VIOREL NEGREA, verișorul meu a fost învins de această boală nemiloasă și a lăsat multă tristețe în urma sa.. Însă rămâne în sufletele noastre de creștini, omul cel bun, dedicat, gospodar, familist convins, un model pentru comunitate.. Cu durere în suflet mă rog bunului Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”, a transmis și o rudă.

În luna mai, părintele și soția acestuia au sărbătorit, sănătoși, 39 de ani de căsnicie, fiind felicitați de cei dragi…

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Judecătoarea Moța a murit de Covid 19

Postat acum

on

De către

Cristina Simona Moța, judecător la Tribunalul Gorj-Sectia Penală, în vârstă de 54 de ani a murit aseară la SJU Târgu Jiu după ce a contactat coronavirusul. Magistratul se afla internat în unitatea medicală cu plămânii afectați peste 70 la sută. Nu era vaccinată iar în situația DSP figurează cu comorbidități. Judecătoarea decedată este sora procurorului Emil Moța, care lucrează acum la DNA.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: A căzut din picioare pe trotuar și a făcut infarct. Asta, chiar lângă Spitalul Tudor Vladimirescu

Postat acum

on

De către

Un bărbat a căzut din picioare pe trotuar lângă BRD, sediul situat în vecinătatea Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Evenimentul a fost anunțat de martori pe 112. Persoana care a căzut din picioare a făcut stop cardio respirator și este acum în UPU.

Video aici.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR