Home / PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE / Al doilea MANDAT: Primarul Drăgoescu pregătește trei proiecte mari pentru comuna Fărcășești!

Al doilea MANDAT: Primarul Drăgoescu pregătește trei proiecte mari pentru comuna Fărcășești!

 

În mandatul 2016-2020, în comuna Fărcășești s-au atras fonduri europene, guvernamentale și s-au făcut achiziții din buget local. O spune chiar primarul. localității, Constantin Drăgoescu, care anunță astfel reabilitarea și deschiderea școlii din Rogojelu și cumpărarea unui tractor. Pentru a-l doilea mandat, edilul local, candidat PNL, promite racordarea comunei la gaze, la canalizare și rezolvarea problemelor cu apă, în toată localitatea. Totul, pe fonduri europene.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a ulițelor sătești, au fost preocuparea edilului local. Dovadă stă ulița Călugăreni, bituminată pe o lungime de un kilometru. De asemenea, drumul din satul Valea cu Apă a fost reabilitat cu un covor de bitum și rigole iar în satele Roșia Jiu și Rogojelu s-a pus un nou covor de bitum, pe 4 km, din buget local. Asta, în timp ce la Rogojelu se lucrează acum la șanțurile dalate, pe o lungime de un kilometru.

Culte, cultură și sport! 

Căminul Cultural din Peșteana de Jos va fi, de asemenea, reabilitat, anunță primarul Drăgoescu, proiectul aflându-se pe lista de sinteză.

Terenul sintetic de la Școala Valea cu Apă a fost și el reabilitat, fiind pus un nou covor sintetic și un gard nou de împrejmuire al terenului în cauză. În aceiași locație va fi realizată o nouă sală de sport, amplasamentul fiind predat deja de către autorități, așteptându-se acum doar semnarea proiectului.

Reabilitarea drumurilor din Fărcășești Moșneni și Timișeni, unde se derulează o procedură de cadastrare, se vor realiza pe un proiect nou ce va fi finanțat pe CNI și AFIR Craiova, mai anunță primarul în funcție, vorbind de noi fonduri europene ce vor ajunge în localitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *