Connect with us

EVENIMENTE

Afaceristul spaniol de la Bustuchin, denunțat la poliție!

Postat acum

on

Cezar Guzman, cetățean spaniol, care produce șofran la Bustuchin, a fost denunțat la organele de poliție și la Direcția de Sănătate Publică Gorj că a revenit în localitate din Spania, la jumătatea lunii trecute, și nu a intrat în izolare.

Un consilier local PNL a sunat la DSP cerând explicații pentru spaniolul ajuns cu avionul în România în urmă cu câteva zile, în plină pandemie de Coronavirus. Cei de la DSP au spus însă că la revenirea afaceristului nu s-au impus măsurile drastice din aceste zile pentru cei reveniți din Spania în România.

Alți cetățeni au anunțat însă poliția, localnicii fiind preventivi așa cum cer autoritățile, adică l-au denunțat pe spaniol că umblă nestingherit prin comună, în loc să se autoizoleze.

Ca și în cazul DSP, polițiștii din localitate l-au luat la întrebări pe spaniol apoi l-au lăsat în pace.

În ce îl privește pe primarul Ion Ciocea acesta i-a luat apărarea afaceristului spaniol, considerând că Guzman nu a fost atins de COVID -19.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR