Connect with us

ULTIMA ORĂ

ACUM! FOTO. Prefectul Iacobescu, de URGENȚĂ, la Spital!

Postat acum

on

Prefectul județului, Marcel Iacobescu, a ajuns, luni dimineața, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tg-Jiu, pentru îngrijiri medicale. Potrivit unor informații, Iacobescu și-a fracturat piciorul și a mers la spital pentru îngrijiri de specialitate. De altfel, în locație de pe Strada Tudor Vladimirescu se află și Secția de Ortopedie a unității medicale. În imagini se poate observa că prefectul se sprijinea în cârje și avea piciorul drept bandajat. Cel mai probabil, Iacobescu nu va rămâne internat, pentru că mașina Instituției Prefectului Județul Gorj a rămas parcată în curtea spitalului, iar șoferul îl așteaptă pe prefect să iasă de la investigațiile medicale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR