Connect with us

ULTIMA ORĂ

ACUM! FOTO. Prefectul Iacobescu, de URGENȚĂ, la Spital!

Postat acum

on

Prefectul județului, Marcel Iacobescu, a ajuns, luni dimineața, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tg-Jiu, pentru îngrijiri medicale. Potrivit unor informații, Iacobescu și-a fracturat piciorul și a mers la spital pentru îngrijiri de specialitate. De altfel, în locație de pe Strada Tudor Vladimirescu se află și Secția de Ortopedie a unității medicale. În imagini se poate observa că prefectul se sprijinea în cârje și avea piciorul drept bandajat. Cel mai probabil, Iacobescu nu va rămâne internat, pentru că mașina Instituției Prefectului Județul Gorj a rămas parcată în curtea spitalului, iar șoferul îl așteaptă pe prefect să iasă de la investigațiile medicale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Motru, restaurantul Alexander: 350 de vârstnici, sărbătoriți de autoritatea municipală

Postat acum

on

De către

Restaurantul Alexander din Motru a găzduit în această după-amiază o adevărată petrecere organizată de autoritatea locală pentru 350 de pensionari din municipiu.

Pe lângă preparatele gustoase și muzica de calitate, în program a fost prinsă și premierea câștigătorilor la concursul de șah și table organizat de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

De asemenea, aici a fost premiat celui mai vârstnic participat, fiind vorba de tatăl directorului CEO Daniel Burlan, pensionarul fiind în etate de 91 de ani, și s-a acordat o diploma de excelență pentru maestrul Feraru Gheorghe.

În acest cadru s-au mai acordat și diplome și premii in bani dar și plăcute cu produse farmaceutice de la Catena și Fiterman.

Primarul Cosmin Morega a fost alături de invitați, pe tot parcursul evenimentului.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Ilegalități pe Valea Susenilor, jandarmii au aplicat amenzi de 16.000 de lei

Postat acum

on

De către

În cursul acestei saptamani, în timp ce patrulau pe „Valea Susenilor”, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu au identificat două utilaje forestiere, aparținând a două societăți comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea materialelor lemnoase, care transportau bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Șușița Seacă.

În avalul acestui curs de apă se află o stație de captare ce deservește populația comunei Runcu.
Jandarmii au desfășurat activități specifice, identificând societățile respective și le-au sancționat cu suma de 16000 lei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR