Connect with us

SOCIAL

ACȚIUNE CARITABILĂ FĂCUTĂ DE CRUCEA ROȘIE GORJ ȘI MARIUS VLAICU

Postat acum

on

„Astăzi, alături de voluntari ai Filialei Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România-SNCRR, am mers în Comuna Schela la familii și bătrâni singuri care au nevoie de sprijin și solidaritate. Astfel, prin PROGRAMUL ” BANCA PENTRU ALIMENTE” al -SNCRR, am donat acestor familii alimente neperisabile: ulei, zahăr, făină, orez și dulciuri. Mulțumiri tuturor cetățenilor din județul Gorj care s-au implicat în acest Program ” BANCA PENTRU ALIMENTE” al -SNCRR și au făcut posibil acest lucru, cât și voluntarilor, a declarat Marius Vlaicu”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Video: Apă potabilă este maro, la Runcu!

Postat acum

on

De către

Apa potabilă facturată de Aparegio la Runcu nu prea este potabilă.

Apa este tulbure la robinet iar cetățenii sunt nemulțumiți. Spun că plătesc o apă pe care nu o pot consuma. Apa maro curge colorată doar când plouă. Aceasta vine direct din Sohodol.

 

Continuă să citeşti

SOCIAL

Este nevoie de ajutor pentru antrenorul Florin Bejinaru!

Postat acum

on

De către

Fostul fotbalist și actual antrenor Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive, a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean.

În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață trebuie urmat de Florin Bejinaru într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30.000 de euro, necesară urgent, este peste puterea materială a familiei sale.

„Haideți să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite Pandurii Târgu-Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni”, a transmis publicistul Dorin Brozbă.

Cei care doresc să ajute pot depune banii in contul de majos deschis pe numele:
BEJINARU FLORIN CONSTANTIN
Cont : RO24BACX0000001709993000
deschis la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Luni se decide soarta angajaților CEO

Postat acum

on

De către

Mâine este o zi decisivă pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) trebuie să se pronunțe asupra Legii 197/2021, care ar reduce vârsta de pensionare în sistem, la 53 de ani. Legea, blocată de aproape doi ani la aplicare ar duce la ieșirea din sistem a unui număr de câteva mii de salariați din CEO. Instanța supremă a amânat, pentru data de 13 martie, pronunțarea în cazul legii care recunoaște condițiile de muncă, pentru perioada 2001-2021, drept condiții speciale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR