Connect with us

ULTIMA ORĂ

ACCIDENT CU 4 VICTIME PE CALEA BUCUREȘTI DIN TÂRGU JIU

Postat acum

on

„În această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe strada Calea Bucuresti din municipiul Târgu-Jiu în care a fost implicat un autoturism care a lovit sensul giratoriu. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu precum și trei echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului 4 persoane au suferit leziuni.Acestea nu au fost încarcerate, erau constiente, au fost preluate de echipajele de intervenție și au fost transportate la UPU, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU GORJ”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Stânci dislocate pe Transalpina

Postat acum

on

De către

Echipe ale Secției de Drumuri au îndepărtat, azi, bucăți de stânci, dislocate de pe Transalpina. Pietrele care stau să cadă sunt un pericol pentru trafic și aceasta a fost și motivul pentru care soseaua nu a fost deschisă cu data de 1 iunie. „Lucrările de punere în siguranță a DN 67C, Transalpina, continuă. Astăzi s-au efectuat lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanți, care riscau să cadă în partea carosabilă, reparații parapete și montare/reparații indicatoare rutiere”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR