Connect with us

EVENIMENTE

ABUZ al poliției, desființat în instanță. Victima poliției s-a judecat 2 ani

Postat acum

on

Un complet al Tribunalului Gorj a anulat o amendă aplicată abuziv de un polițist din Târgu Jiu, unui tânăr care staționase cu mașina, în zona Hotelului Brâncuși. Agentul, care a vrut neapărat să-și facă norma de amenzi, a aplicat o sancțiune de 580 de lei. Autoturismul a fost staționat în apropierea hotelului, iar agentul Buculea a motivat în procesul-verbal că a obstrucționat traficul, lucru infirmat chiar de reprezentanții hotelului, care au fost martori în proces.

Doi ani a pierdut prin instanțe conducătorul auto, ca să-și demonstreze nevinovăția. După Judecătorie, Tribunalul Gorj s-a pronunțat în cauză, anulând amenda, care a și fost returnată celui sancționat abuziv de polițistul Buculea.  Conducătorul auto a și primit cei 290 lei pe care i-a plătit, adică jumătate din amendă, beneficiind de reducere de 50%, pentru că o plătise în termenul legal. Nu este primul proces pierdut de Poliția Gorj, în fața conducătorilor auto, pe care agenții de poliție i-au sancționat abuziv.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Patru mașini tamponate în Debarcader!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier în lanț a avut loc, acum, în cartierul Debarcader din Târgu Jiu. Patru mașini sunt avariate, spun martori. Motivul, neacordarea de prioritate.

„La data de 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați că pe strada Lt. Col. Dumitru Popescu a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autovehicule. Conducătorii celor trei autoturisme au fost invitați la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu în vederea soluționării tamponării”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bărbat arestat după o vizită la soție

Postat acum

on

De către

Un gorjean a ajuns în arestul poliției, după ce a mers la locuința soției, care obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului. Pentru că nu a respectat interdicția și a mers în casa în care femeia se mutase, soțul a fost atestat pentru 20 de zile. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Schela, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 20 zile”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții în Gorj și alte 10 județe

Postat acum

on

De către

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice efectuează 27 de percheziții domiciliare, în județele Gorj, Giurgiu, Timiș, Alba, Suceava, Neamț, Iași, Olt, Dolj, Sibiu și municipiul București, în vederea documentarii activității infracționale a unor agenți economici și persoane fizice, care desfășoară activități de colectare și reciclare de deșeuri.

„Perchezițiile se derulează la sediile și punctele de lucru ale mai multor agenți economici, precum și la domiciliile unor persoane fizice, care, începând cu anul 2017 și până în prezent, ar fi dezvoltat un sistem de fraudare și inducere în eroare a operatorilor implicați în mecanismul de transfer al responsabilității stabilite în sarcina producătorilor de deșeuri din ambalaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.700.000 de lei”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR