Connect with us

EVENIMENTE

ABUZ al poliției, desființat în instanță. Victima poliției s-a judecat 2 ani

Postat acum

on

Un complet al Tribunalului Gorj a anulat o amendă aplicată abuziv de un polițist din Târgu Jiu, unui tânăr care staționase cu mașina, în zona Hotelului Brâncuși. Agentul, care a vrut neapărat să-și facă norma de amenzi, a aplicat o sancțiune de 580 de lei. Autoturismul a fost staționat în apropierea hotelului, iar agentul Buculea a motivat în procesul-verbal că a obstrucționat traficul, lucru infirmat chiar de reprezentanții hotelului, care au fost martori în proces.

Doi ani a pierdut prin instanțe conducătorul auto, ca să-și demonstreze nevinovăția. După Judecătorie, Tribunalul Gorj s-a pronunțat în cauză, anulând amenda, care a și fost returnată celui sancționat abuziv de polițistul Buculea.  Conducătorul auto a și primit cei 290 lei pe care i-a plătit, adică jumătate din amendă, beneficiind de reducere de 50%, pentru că o plătise în termenul legal. Nu este primul proces pierdut de Poliția Gorj, în fața conducătorilor auto, pe care agenții de poliție i-au sancționat abuziv.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR