Connect with us

EVENIMENTE

ABUZ al poliției, desființat în instanță. Victima poliției s-a judecat 2 ani

Postat acum

on

Un complet al Tribunalului Gorj a anulat o amendă aplicată abuziv de un polițist din Târgu Jiu, unui tânăr care staționase cu mașina, în zona Hotelului Brâncuși. Agentul, care a vrut neapărat să-și facă norma de amenzi, a aplicat o sancțiune de 580 de lei. Autoturismul a fost staționat în apropierea hotelului, iar agentul Buculea a motivat în procesul-verbal că a obstrucționat traficul, lucru infirmat chiar de reprezentanții hotelului, care au fost martori în proces.

Doi ani a pierdut prin instanțe conducătorul auto, ca să-și demonstreze nevinovăția. După Judecătorie, Tribunalul Gorj s-a pronunțat în cauză, anulând amenda, care a și fost returnată celui sancționat abuziv de polițistul Buculea.  Conducătorul auto a și primit cei 290 lei pe care i-a plătit, adică jumătate din amendă, beneficiind de reducere de 50%, pentru că o plătise în termenul legal. Nu este primul proces pierdut de Poliția Gorj, în fața conducătorilor auto, pe care agenții de poliție i-au sancționat abuziv.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR