Connect with us

ACTUALITATE

Interes enorm al fanilor la debutul CSM-ului în elita handbalului  

Postat acum

on

Interes enorm al fanilor la debutul CSM-ului în elita handbalului.

 Se așteaptă sold-out pentru evenimentul anului din sportul gorjean. Pentru fani există și varianta procurării abonamentelor pentru a nu mai sta la cozile de bilete.

 

(A.P.)

După câțiva ani de absență, handbalul de primă ligă revine la Târgu Jiu, chiar la finalul acestui weeekend ! Așa că interesul pentru eveniment este unul deosebit pentru fanii gorjeni, dornici să vadă pe viu unele dintre cele mai bune jucătoare din lume. Conform ultimelor informații, la debutul CSM-ul în ”Liga Florilor” se anunță o sală a sporturilor plină, deci în dreptul biletelor va figura aproape sigur… sold-out! Cei care vor să mai prindă un loc la partida de duminică, dintre CSM Târgu Jiu și Dacia Mioveni sunt așteptați să își procure de pe acum bilete ori abonamente. Tichetele de intrare pentru acest meci, primul din istoria clubului gorjean în Liga Florilor, pot fi achiziționate direct de la sediul CSM Târgu Jiu, vineri, între orele 08:00-14:00 sau de la Sala Sporturilor, duminică, începând cu orele 10:30. Prețul unui bilet este de 15 lei. Abonamentele, valabile pentru tot sezonul 2022-2023, în valoare de 150 lei, pot fi achiziționate de la sediul CSM Târgu Jiu (Bulevardul Constantin Brâncuși, nr.6). Copiii cu vârsta de până la 18 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate.

Expertul sportiv, Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, este convins că Sala Sporturilor va fi plină ”ochi” la ora jocului cu Dacia Mioveni: ”Cred în forţa şi unitatea grupului care s-a creat la CSM, iar faptul că jucăm primul meci acasă, cu publicul alături de noi, poate fi un atuu important pentru echipa noastră. Sper și sunt convins că sala o să fie plină la acest meci”, a declarat Ilieş.

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Au votat creșterea salariilor pentru primari și președinți de consilii județene

Postat acum

on

De către

Deputații au adoptat proiectul ce prevede creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor. Proiectul de lege prevede acordarea, începând cu luna august 2022, a unei pătrimi din diferenţa dintre salariul de bază prevăzut de Legea-cadru nr.153/2017, pentru anul 2022 şi cel din luna decembrie 2021. Un amendament se referă la majorarea indemnizaţiilor persoanelor care ocupă funcţii de demnitate publică alese din cadrul organelor autorităţii publice locale. „Prin excepţie, începând cu data de 1 noiembrie 2022, cuantumul brut al indemnizaţiilor lunare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice prevăzut în anexa nr. IX lit.C la Legea-cadru nr. 153/2017 (…) se stabileşte prin înmulţirea coeficientului prevăzut de Legea cadru nr. 153/2017 (…), cu salariul minim brut pe ţară garantat în plată stabilit potrivit legii pentru anul 2021”, prevede textul adoptat.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

În ton cu scumpirile, Dusterul Poliției Locale Bumbești-Jiu are un consum ridicat de combustibil

Postat acum

on

De către

La Bumbești Jiu, Dusterul Primăriei, aflat în utilizarea poliției locale consumă când mai mult, când mai puțin. Interesant este că Dusterul albastru, anul trecut consuma 130 l benzină pe lună, acum consumă 50 de litri. Pe motiv însă că autoturismul fabricat în 2011 este utilizat mai mult în oraș, consumul a urcat de la 8,1 la 100 de kilometri la 9,5. Consilierii au votat creșterea consumului, mașină fiind alimentată din bani publici.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR