Connect with us

EVENIMENTE

30 angajați ai fabricii de cablaje Tg Jiu, în izolare

Postat acum

on

Aproximativ 30 de angajați de la fabrica de cablaje auto din Târgu Jiu au fost trimiși în autoizolare, în week-end. Gorjexpress a surprins, în plină pandemie, o adevărată îmbulzeală, chiar la poarta societății. Oamenii nu păstrau distanțarea socială și nici nu purtau măști de protecție. Deși reprezentanții firmei susțin că în unitate au fost luate măsuri de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, infectarea s-a produs în afara societății. La sfârșitul săptămânii, inspectorii Direcției de Sănătate Publică au făcut recomandări pentru aproape 30 de salariați, să se autoizoleze la domiciliu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR