Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / Atac suburban al unui lider PSD la adresa unui primar liberal: ”LICHEA PENELISTĂ!”

Atac suburban al unui lider PSD la adresa unui primar liberal: ”LICHEA PENELISTĂ!”

Nici n-a început campania electorală și politicienii au început să arunce vorbe grele adversarilor politici, iar unele apelative depășesc limitele decenței.Gabriel Giorgi, membru în Biroul Politic Județean al PSD Gorj l-a catalogat pe primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, ca fiind ”lichea”, într-o postare pe o rețea de socializare, semn că răfuielile politice din toamna care urmează o să fie extrem de contondente.

Claudiu Matei

Totul a plecat de la o declarație a lui Cotojman, făcută publică de un post de radio local, în care vicepreședintele liberal spunea că ”sunt primari PSD care vor să schimbe barca, să vină la PNL”.
Afirmația i-a scos din minți pe social-democrați care au reacționat, vehement, pe facebook: ” „Tu ești om politic?…Tu nici măcar nu vorbești bine românește!…3# Dor 3așteaptă să….😂�😂�😂�. În foarte scurt timp o să aveți o mică/mare surpriză, micilor dictatori care vă credeți voi!… Chiar aveţi impresia că românii o să aștepte să le dați voi rația de libertate, gângavilor?”, a postat unul dintre cei care se ocupă cu așa zisa comunicare on-line a PSD.

O ripostă mult mai tăioasă a avut însă Gabriel Giorgi, sinecuristul PSD, membru în BPJ-ul organizației județe a social-democraților, fost director al Minprest Serv SA și cu pretenții la o funcție în Aparegio SA, la acest moment: ” Într-adevăr, nu este om politic este o LICHEA penelistă care și-a bătut joc de o comună (Roșia de Amaradia) pe ai cărui cetățeni îi ține sub teroare! Tic-tac licheao!!!”, a postat acesta pe contul său de facebook.Remarca, de-a dreptul suburbană, i-a activat pe postacii de partid care au lansat și ei câteva acuze la adresa primarului liberal. Un commentator rătăcit pe pagina lui Gabriel Giorgi a tras până la urmă concluzia: ”Îmi pare rău să-ți spun, dar cred că ești lătrăul PSD-ului”.

Trebuie spus că, până să ajungă în PSD, Gabriel Giorgi a fost, vreme de câțiva ani, membru PNL.
Cât despre tensiunile dintre cei doi, acestea sunt mai vechi, prima dispută publică fiind legată de disponibilizarea mai multor cetăţeni din Roșia de Amaradia, angajați ai societății Minprest Rovinari, în vremea în care era condusă de Giorgi, iar primarul Cotojman a mers atunci la
conducerea CEO să se plângă de faptul că oamenii au fost dați afară din cauză că ar fi participat la un protest, la Tg-Jiu, în primăvara lui 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *