Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Atac suburban al unui lider PSD la adresa unui primar liberal: ”LICHEA PENELISTĂ!”

Postat acum

pe

Nici n-a început campania electorală și politicienii au început să arunce vorbe grele adversarilor politici, iar unele apelative depășesc limitele decenței.Gabriel Giorgi, membru în Biroul Politic Județean al PSD Gorj l-a catalogat pe primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, ca fiind ”lichea”, într-o postare pe o rețea de socializare, semn că răfuielile politice din toamna care urmează o să fie extrem de contondente.

Claudiu Matei

Totul a plecat de la o declarație a lui Cotojman, făcută publică de un post de radio local, în care vicepreședintele liberal spunea că ”sunt primari PSD care vor să schimbe barca, să vină la PNL”.
Afirmația i-a scos din minți pe social-democrați care au reacționat, vehement, pe facebook: ” „Tu ești om politic?…Tu nici măcar nu vorbești bine românește!…3# Dor 3așteaptă să….😂�😂�😂�. În foarte scurt timp o să aveți o mică/mare surpriză, micilor dictatori care vă credeți voi!… Chiar aveţi impresia că românii o să aștepte să le dați voi rația de libertate, gângavilor?”, a postat unul dintre cei care se ocupă cu așa zisa comunicare on-line a PSD.

O ripostă mult mai tăioasă a avut însă Gabriel Giorgi, sinecuristul PSD, membru în BPJ-ul organizației județe a social-democraților, fost director al Minprest Serv SA și cu pretenții la o funcție în Aparegio SA, la acest moment: ” Într-adevăr, nu este om politic este o LICHEA penelistă care și-a bătut joc de o comună (Roșia de Amaradia) pe ai cărui cetățeni îi ține sub teroare! Tic-tac licheao!!!”, a postat acesta pe contul său de facebook.Remarca, de-a dreptul suburbană, i-a activat pe postacii de partid care au lansat și ei câteva acuze la adresa primarului liberal. Un commentator rătăcit pe pagina lui Gabriel Giorgi a tras până la urmă concluzia: ”Îmi pare rău să-ți spun, dar cred că ești lătrăul PSD-ului”.

Trebuie spus că, până să ajungă în PSD, Gabriel Giorgi a fost, vreme de câțiva ani, membru PNL.
Cât despre tensiunile dintre cei doi, acestea sunt mai vechi, prima dispută publică fiind legată de disponibilizarea mai multor cetăţeni din Roșia de Amaradia, angajați ai societății Minprest Rovinari, în vremea în care era condusă de Giorgi, iar primarul Cotojman a mers atunci la
conducerea CEO să se plângă de faptul că oamenii au fost dați afară din cauză că ar fi participat la un protest, la Tg-Jiu, în primăvara lui 2013.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Achitat de Tribunalul Gorj, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor de Curtea de Apel Craiova

Postat acum

pe

Bărbatul de 61 de ani, din oraşul Ţicleni, care a stat 7 luni în închisoare pentru omor dar, a fost achitat la finalul anului trecut de Tribunalul Gorj, a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova la 10 ani de închisoare. Inculpatul a primit sentința pe 19 februarie, judecătorii din Craiova desființând sentința instanței din Gorj.

Ioan Vrînceanu a fost acuzat de omor, după ce şi-a găsit iubita moartă în pat. „E aceeaşi situaţie cu Ţundrea”, a declarat, la acel moment, un consilier local din Ţicleni.

Bărbatul de 61 de ani, pensionar din oraşul Ţicleni, a stat şapte luni după gratii, după ce în luna decembrie a anului 2018, şi-a găsit concubina moartă în pat. Acesta a devenit principalul suspect, întrucât femeia de 60 de ani, care consumase băuturi alcoolice, avea lovituri la cap. În urma cercetărilor, în luna mai 2019, procurorii au decis ca bărbatul de 61 de ani să fie trimis în judecată pentru omor. Tribunalul Gorj, a dispus, însă, în ianuarie anul trecut, achitarea bărbatului. Decizia instanţei nu a fost definitivă.

„Achită pe inculpatul Vrînceanu Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.Constată că inculpatul a fost reţinut şi arestat preventiv în cauză de la data de 22.12.2018 până la 04.07.2019. (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, au decis judecătorii Tribunalului Gorj. În timpul procesului, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au decis ca pensionarul să fie pus sub control judiciar. Tot magistrații aceleiași instanțe au decis: Desfiinţează sentinţa penală atacată şi rejudecând: „În baza art.188 alin.1 C.p condamnă inculpatul Vrînceanu Ioan la pedeapsa de 10 ani închisoare în condiţiile art.60 C.p. În baza art.67 alin.1 C.p interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit a şi b Cp respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 3 ani”.

Continuă să citești

DEZVĂLUIRI LOCALE

Minune: Un pod dintr-o comună din Gorj poate fi traversat doar vara!

Postat acum

pe

Un pod construit de autoritățile locale din Bumbesti-Pițic poate fi traversat de localnici doar vara, susține un ales local din comună. Acesta demonstrează că drumul spre pod este impracticabil.

„Felicitări dlui Nioață si angajatului de la primărie responsabil cu RESPINGEREA fondurilor europene pentru ca ne-au facut celebrii datorita faptului ca in comuna noastră exista o capodopera: PODUL DE VARA! Pana si Transfagaraseanul este inchis doar o anumită perioadă de timp într un an.Ceea ce șochează este ca poti sa traversezi acest pod doar cu ajutorul lui Dumnezeu, adică doar in zilele de vara cand nu plouă! Pe ce ati cheltuit banii daca drumul nu a fost amenajat?Proiectantul cum a gandit dimensiunea podului daca nu toate utilajele agricole il pot utiliza”, se întreabă un consilier USR din Bumbesti-Pițic.

Constructorul a crezut că face un pod de cale ferată pe care sa treaca vreo locomotiva, mai spune alesul.

„Inginerul responsabil de fondurile UE era ocupat intr un birou cu întocmirea unei oferte pentru Stăpân pe care sa o „ridice” pe SEAP si apoi sa fuga in alt birou ca sa o declare.castigatoare?Dirigintele de șantier încasează doar banii, fara sa verifice lucrarile conform legii”, completează Claudiu Golu.

 

Continuă să citești

DEZVĂLUIRI LOCALE

70.000 de lei! Groapa de gunoi a încasat o nouă amendă

Postat acum

pe

Pentru că au expirat termenele la programul de măsuri stabilit de Garda Naţională de Mediu pentru combaterea disconfortului olfactiv generat de depozitul de deșeuri municipale Tg.Jiu, un nou control efectuat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj, a fost finalizat.

„În urma verificărilor efectuate, operatorului acestui depozit de deșeuri municipale, i-au fost imputate întârzieri în derularea măsurilor stabilite, motiv pentru care a fost aplicată o nouă sancțiune contravențională în valoare de 70 000 lei”, anunță Garda de Mediu Gorj.

Practic, așa cum era de așteptat, operatorul gropii ecologice de gunoi a municipiului Târgu Jiu nu poate limita mirosul greu din zonă și măsurile de mediu. Cu siguranță nici după următoarea amendă, situația nu se va redresa.

Continuă să citești

Târgu Jiu
20°
Fair
07:0718:11 EET
Feels like: 20°C
Wind: 6km/h SW
Humidity: 30%
Pressure: 1019.64mbar
UV index: 3
SunMonTue
12/0°C
11/0°C
12/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI