Connect with us

POLITICĂ

25 DE DEMISIONARI DIN PRO ROMÂNIA GORJ.

Postat acum

on

Urmând exemplul fondatorilor de la centru, membrii fondatori ai Pro România Gorj și o serie de coordonatori ai structurilor locale au decis să părăsească partidul.,,Noi, fondatorii Pro Romania Gorj, ne alăturăm liderilor de la nivel national, Daniel Constantin si Sorin Cîmpeanu, anunțând, pe aceasta cale, demisia noastră din partid și, implicit, din funcțiile deținute la nivel județean.Este un gest firesc în condițiile în care a devenit evident că direcția în care se îndreaptă partidul este una contrară principiilor la care, inițial, am aderat. Cu certitudine, noi, semnatarii acestui comunicat vom continua sa fim o echipa, aceeași echipa care a pornit la drum in Proiectul Pro Romania, in anul 2017.Din pacate, politica pe care Victor Ponta si…la nivelul Gorjului, Alin Vacaru, exmatriculati de colegi din PSD, inteleg sa o promoveze, nu ne reprezinta”, s-a transmis printr-un comunicat de presă.
Lista demisionarilor din Pro România Gorj:
Calin SIMIONESCU – fondator
Ion STANULESCU-candidat la europarlamentate, coordonator local
Dănuț Chirilă- fondator
Marinica NICULESCU – coordonator local
Nicolae DOBROTA – coordonator departament persoane cu dizabilitati, vicepresedinte
Nicoleta SERBAN – coordonator local, coordonator organizație femei
Loredana CALDARUSE – coordonator local
Mihai DRAGU – coordonator local Calnic
Vasile ROSCA – coordonator local
Robert COCOLAN – coordonator tineret
Marius BURCIU – coordonator Ciuperceni
Constantin NICOLESCU – coordonator local Plopsoru
Emil ARIBASOIU – coordonator local Runcu
Stefan VADUVA – coordonator local Plopsoru
Iulian MARINCA – coordonator local Lelesti
Florin CULMES – coordonator local
Nicolae Zavattoni GHINEA – coordonator local
Robert CIOCLU – coordonator local Târgu Carbunesti
Pompiliu CIOCLU – coordonator local Târgu Carbunesti
Gabi PALITA – coordonator Bumbesti Jiu
Andreea STAN – coordonator local Albeni, vicepreședinte
Maria Isabela DOBROTA
Elena GHINEA
Ion PASARE – coordonator local Turceni
Eugen CARSTEA – Motru
Demisiile vin în contextul tensiunilor din Pro România.„Inițial, proiectul Pro România a fost fundamentat pe o componentă ideologică de centru, însă am constatat o evoluție susținută spre o altă direcție. Am fost, suntem și vom rămâne împreună, cât despre cei ce vor dori să continue proiectul Pro România, pe care noi cei ce am plecat l-am format și construit, le doresc succes și sper că nu vor trăi dezamăgiri legate de decizia lor!Am pornit cu speranța impreuna!Continuam impreuna!”, se mai arată în comunicat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!