Connect with us

POLITICĂ

25 DE DEMISIONARI DIN PRO ROMÂNIA GORJ.

Postat acum

pe

Urmând exemplul fondatorilor de la centru, membrii fondatori ai Pro România Gorj și o serie de coordonatori ai structurilor locale au decis să părăsească partidul.,,Noi, fondatorii Pro Romania Gorj, ne alăturăm liderilor de la nivel national, Daniel Constantin si Sorin Cîmpeanu, anunțând, pe aceasta cale, demisia noastră din partid și, implicit, din funcțiile deținute la nivel județean.Este un gest firesc în condițiile în care a devenit evident că direcția în care se îndreaptă partidul este una contrară principiilor la care, inițial, am aderat. Cu certitudine, noi, semnatarii acestui comunicat vom continua sa fim o echipa, aceeași echipa care a pornit la drum in Proiectul Pro Romania, in anul 2017.Din pacate, politica pe care Victor Ponta si…la nivelul Gorjului, Alin Vacaru, exmatriculati de colegi din PSD, inteleg sa o promoveze, nu ne reprezinta”, s-a transmis printr-un comunicat de presă.
Lista demisionarilor din Pro România Gorj:
Calin SIMIONESCU – fondator
Ion STANULESCU-candidat la europarlamentate, coordonator local
Dănuț Chirilă- fondator
Marinica NICULESCU – coordonator local
Nicolae DOBROTA – coordonator departament persoane cu dizabilitati, vicepresedinte
Nicoleta SERBAN – coordonator local, coordonator organizație femei
Loredana CALDARUSE – coordonator local
Mihai DRAGU – coordonator local Calnic
Vasile ROSCA – coordonator local
Robert COCOLAN – coordonator tineret
Marius BURCIU – coordonator Ciuperceni
Constantin NICOLESCU – coordonator local Plopsoru
Emil ARIBASOIU – coordonator local Runcu
Stefan VADUVA – coordonator local Plopsoru
Iulian MARINCA – coordonator local Lelesti
Florin CULMES – coordonator local
Nicolae Zavattoni GHINEA – coordonator local
Robert CIOCLU – coordonator local Târgu Carbunesti
Pompiliu CIOCLU – coordonator local Târgu Carbunesti
Gabi PALITA – coordonator Bumbesti Jiu
Andreea STAN – coordonator local Albeni, vicepreședinte
Maria Isabela DOBROTA
Elena GHINEA
Ion PASARE – coordonator local Turceni
Eugen CARSTEA – Motru
Demisiile vin în contextul tensiunilor din Pro România.„Inițial, proiectul Pro România a fost fundamentat pe o componentă ideologică de centru, însă am constatat o evoluție susținută spre o altă direcție. Am fost, suntem și vom rămâne împreună, cât despre cei ce vor dori să continue proiectul Pro România, pe care noi cei ce am plecat l-am format și construit, le doresc succes și sper că nu vor trăi dezamăgiri legate de decizia lor!Am pornit cu speranța impreuna!Continuam impreuna!”, se mai arată în comunicat.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Consilier local, președinte la OFSD Motru!

Postat acum

pe

Florentina Petrișor, consilier local PSD Motru, conduce de astăzi Organizația de Femei Social Democrate din localitate. Aceasta a fost singura propusă pentru funcție, votată în unanimitate de cele câteva zeci de social democrate care au participat la alegerile interne de astăzi. De la OFSD Gorj a fost prezentă Anca Bordușanu, președintele interimar, Marcela Mrejeru, președinta OFSD Târgu Jiu dar și de noul purtător de cuvânt al PSD Gorj, Manuela Misăilescu.

PSD Motru se pregătește de Conferință Municipală de Alegeri care va avea loc săptămâna viitoare.

Continuă să citești

POLITICĂ

Poliția Locală, motiv de scandal între PSD și PNL

Postat acum

pe

Opt posturi de conducere din Poliția Locală Tg Jiu au ajuns motiv de scandal, între consilierii PSD și cei ai PNL. Posturile au fost scoase, ieri, din organigrama Poliției Locale. Primarul Marcel Romanescu spune că existau prea multe scaune de șefi și că cei de la PSD nu vor desființarea lor, deoarece multe sunt ocupate politic. „Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente. Știu că există nemulțumiți și că cei care își pierd funcțiile de conducere încearcă să se folosească de ceilalți angajați, insinuând tot felul de scenarii, în speranța că vor putea bloca noua organigramă”, a fost poziția edilului.

În replică, aleșii PSD spun că nu au participat la votarea organigramei, deoarece o consideră făcută ilegal. Luis Popa spune că acțiunea consilierilor social democrați s-a bazat pe lipsa argumentației și acuză liberalii de discriminări, prin aprobarea noii organigrame. „Noi nu am votat împotriva organigramei, noi nu am participat la votarea organigramei, sunt două lucruri diferite. În același timp, am avut și argumente de ce am procedat așa, argumente ce se vor regăsi în procesul verbal al ședinței. În urma acestei reorganizări, o parte dintre persoanele din această clasă urmează sa fie transferate în cadrul primăriei?Acest răspuns mi-a ridicat câteva semne de întrebare, printre care cei care s-au ocupat de această reorganizare au știut de la început pe cine mută, de unde și unde va ajunge persoana respectiva”, sus’ine consilierul PSD, Luis Popa.

Continuă să citești

POLITICĂ

Contabil inculpat, suspendat din funcție, transformat în consilier local

Postat acum

pe

Pasare Daniel, contabilul suspendat din funcția de la Primăria Vladimir, prin ordin de prefect, va reveni înapoi în structura de conducere a UAT-ului. Acesta va deveni consilier local, el candidând pe lista PNL la alegerile locale. Deși pare absurd, inculpatul, coleg de dosar cu edilul Ion Ianași, ambii fiind trimiși în judecată pentru podul de la Andreești, a fost validat în funcție la ultima ședință de CL Vladimir, după ce fostul ales liberal Dolcescu a rămas fără sprijin politic fiind eliminat din Consiliul Local.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:1218:07 EET
Feels like: 3°C
Wind: 3km/h NW
Humidity: 82%
Pressure: 1036.23mbar
UV index: 0
ThuFriSat
16/2°C
17/4°C
16/1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI