Connect with us

COMUNITATE

10.000 de oameni, la petrecerea de 1 mai. Urmează o nouă sărbătoare

Postat acum

on

Autoritățile au prezentat numărul participanților la petrecerea câmpenească de 1 mai, din pădurea Drăgoieni, de la Târgu Jiu. 10.000 de oameni au ajuns în spațiul amenajat pentru primul eveniment, de după pandemie. Numărul a fost mult mai mare decât preconizau autoritățile. Cozile de mașini s-au întins pe kilometri buni. Întreaga după-amiază de duminică, s-a circulat bară la bară, de la pasarela peste calea ferată, până la intrarea în pădure. „Interesul de care s-a bucurat acest eveniment ne-a depășit toate așteptările”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.
La Târgu Jiu, urmează o nouă petrecere câmpenească, week-endul viitor. Duminic[, 8 mai, va avea loc Sărbătoarea Narciselor.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR