Connect with us

COMUNITATE

Zeci de primari din Gorj, la târgul de Sf.Ilie de la Polovragi

Postat acum

on

Numeroși primari din Gorj, atât PSD cât și PNL, au răspuns invitației primarului de Polovragi de a participa, astăzi, la tradiționalul târg de Sf.Ilie. Din program nu au lipsit momentele artistice și costumele tradiționale.

„Felicit în mod special autoritățile locale ale comunei Polovragi, care alături de autoritățile județene prezente la aceste eveniment, de toate grupurile artistice, de toți invitații și colaboratorii, au reușit încă o data, sa dea o consistenta deosebita și o culoare unica acestor tradiții ocazionate de sărbătorirea acestui mare prooroc vechi-testamentar: Sfântul Ilie Tesviteanul. Să ne revedem sănătoși și la anul care vine”, a transmis primarul comunei Bumbești Pițic, Irina Cojocaru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR