Connect with us

EVENIMENTE

Zece persoane audiate, trei reținute, după perchezițiile din Gorj, Timiș, Brașov, Dâmbovița și București

Postat acum

on

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Timiş au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de trei bărbaţi, urmând ca joi să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive, într-un dosar care vizează fals informatic, înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a informat că, în urma celor 14 percheziţii domiciliare efectuate, miercuri, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Timiş, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au fost descoperite şi ridicate 11 laptopuri, 36 de file de înscrisuri bancare, 191 de cartele SIM, 121 de plicuri de cartele SIM, 131 de suporturi de cartele SIM, 15 carduri bancare, 9 foi A4 de hârtie fotografică, ce conţin cărţi de identitate falsificate şi 8 decupaje cu fotografii ale cărţilor de identitate falsificate.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o folie de plastic cu substanţă pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi substanţă psihoactivă, 27 de telefoane mobile, 5 stick-uri de memorie, o tabletă, un card de memorie, două unităţi centrale PC, două cărţi de identitate şi 5.850 de lei.

Au fost dispuse 10 sechestre asigurătorii pentru bunurile mobile şi imobile, dar şi pe conturile bancare, care aparţineau persoanelor implicate.

Poliţiştii au pus în executare, miercuri, 14 mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Timiş, Braşov, Dâmboviţa, Gorj, Mehedinţi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind infracţiuni de înşelăciune, fals informatic, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi fost utilizate 73 de cărţi de identitate reale şi 160 de cărţi de identitate falsificate. Cu ajutorul acestora, s-ar fi obţinut 233 de credite online, cauzând un prejudiciu de 1.079.300 de lei.

La sediul Poliţiei Timiş au fost conduse peste 10 persoane, în vederea audierii.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

A intrat cu mașina în gard, lângă barajul de pe Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident rutier s-a petrecut în această după-amiază, la barajul de pe Jiu, de pe centura municipiului Târgu Jiu. Un autoturism scăpat de sub control a intrat în gardul de protecție. Revenim cu detalii

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Recidivist, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Postat acum

on

De către

Un gorjean, recidivist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, după ce l-a bătut cu pumnii și picioarele pe un consătean din Dănciulești, cu care era în conflict. Victima a suferit leziuni interne și a fost operată de urgență.
”În după-amiaza zilei de 04.11.2023, în jurul orelor 16:04, pe fondul unei stări conflictuale recente (un conflict fizic minor desfășurat anterior la localul aparținând SC RALSOFAD SRL din aceiași localitate), inculpatul C.E., aflat în stare de recidivă, după ce s-a întâlnit cu persoana vătămată D.I., pe Strada Principală din satul Obârșia, comuna Dănciulești, județul Gorj, l-a lovit puternic și repetat pe aceasta, cu pumnii și mai ales cu picioarele, în zona toraco-abdominală, provocându-i astfel leziuni interne grave care i-au pus în pericol viața şi care, fără intervenţia chirurgicală de urgenţă, ar fi condus în mod previzibil la deces”, arată un comunicat emis de procurorii gorjeni.
În data de 05.11.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore, ulterior cerând arestarea preventivă a agresorului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Trei drumuri din Gorj, închise până la primăvară

Postat acum

on

De către

Trei sectoare de drum din județul Gorj vor fi închise pe timpul iernii. Consiliul Județean a anunțat măsuri speciale, după o analiză. Reprezentanții județului au anunțat că traficul pe cele trei drumuri va rămâne blocat până la data de 15 martie 2024.
Drumurile închise sunt: DJ 664 Schela – limita județului Hunedoara;
DJ 672C Runcu – Cheile Sohodolului – limita județului Hunedoara; DJ 662 Vladimir – Hurezani.
Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că măsura a fost luată pentru a preîntâmpina eventuale accidente.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!