Connect with us

POLITICĂ

Weber anunță iar un spital nou la Târgu Jiu

Postat acum

on

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, afirmă din nou că la Târgu Jiu va fi construit un spital nou. Asta după ce a fost acuzat că a mințit, atunci când a afirmat că Târgu Jiu va avea o unitate nouă, pe lista publicată de Ministerul Sănătății nefiind niciun spital, în Oltenia. „Așa cum am luptat ani de zile pentru a se construi un Drum Expres Craiova-Târgu Jiu (la care acum se lucrează, fiind in faza de Proiectului Tehnic de Execuție), voi lupta și pentru construirea unui spital nou în Gorj, la Târgu Jiu. Proiectul propus prevede o unitate foarte complexă, ”Reabilitare, Modernizare, extindere 2S+P+8E+9R+Heliport”, pentru care Consiliul Județean a obținut Proiectul și Studiul de Fezabilitate, scos la licitație în luna martie a acestui an. Am certitudinea că vom avea un spital SPITAL NOU în Târgu Jiu și sunt convins că datorită eforturilor depuse de noi toți, acest lucru se va întâmpla”, a anunțat, din nou, deputatul Mihai Weber.
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    21 iulie 2022 at 08:41

    NE AMAGESTE SI ACEST WEBER CARE MANANCA RAHAT CU LINGURA PLINA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Concurs cu premii, oferite de OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de femei a PSD Gorj(OFSD) a inițiat un concurs foarte interesat care se adresează atât preșcolarilor cât și școlarilor din județ. Este vorba de o competiție care testează abilitățile participanților atât la desen cât și în privința creației literare. La concurs sunt așteptați să trimită lucrări atât preșcolarii, prin părinți sau cadre didactice, cât și școlarii din ciclul primar. Lucrările se trimit pe mail organizației de femei sau la numărul de WhatsApp publicat mai sus. Premierea va avea loc pe 9 iunie la sediul PSD din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Fostul deputat Cupă, numit la Autoritatea Națională a Vămilor

Postat acum

on

De către

Șeful Autorității Vamale Române, Bogdan-Lari Mihei, a fost demis din această funcție de către premierul Nicolae Ciucă. În locul lui Mihei va fi numit fostul deputat Ion Cupă, fost parlamentar de Gorj.

„Creșterea economică pe care am obținut-o trebuie să fie resimțită de oameni, iar pentru a reuși acest lucru, instituțiile statului trebuie să fie mai performante. După un an în care PIB-ul țării a crescut cu 49 miliarde de euro, trebuie să regăsim aceeași dinamică și în încasările de la buget”, a anunțat marți Nicolae Ciucă.

„L-am demis, azi, pe șeful Autorității Naționale a Vămilor și am luat act de demisiile șefilor ANAF și Agenției Naționale pentru Resurse Minerale. Reformarea acestor instituții trebuie accelerată, prin digitalizare, profesionalizarea angajaților și eficientizarea procedurilor de lucru. Doar astfel vom putea valorifica în interes public rezultatele bune ale economiei și vom răspunde nevoilor sociale. Prin continuarea programelor de investiții masive, colectare corectă a veniturilor la buget și exploatarea resurselor noastre naturale, România va intra într-o nouă etapă de modernizare, în beneficiul tuturor cetățenilor săi”, se arată în comunicatul Guvernului României.

Conducerea ANAF a fost preluată de vicepreședintele Nicoleta Cîrciumaru, iar la Autoritatea Națională a Vămilor vine secretarul general adjunct al ANAF, Cupă, fost deputat de Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR