Connect with us

COMUNITATE

Vulpe, surprinsă în centrul Târgu Jiului

Postat acum

on

O vulpe a fost filmată, în timp ce se plimba prin zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Fostul viceprimar, Adrian Tudor, atrage însă atenția, că animalul ar trebui prins, deoarece vulpile pot împrăștia rabia. „Partidul Verde Gorj solicită primarului municipiului Târgu Jiu să  convoace rapid organele competente pentru a gestiona o situație de urgență ce poate crea probleme grave de sănătate publică. În noaptea de 16 spre 17 decembrie 2021, în centrul municipiului Târgu Jiu, zona Casei de Cultură, și-a făcut apariția o vulpe. Există riscul ca astfel de animale sălbatice să fie purtătoare de boli care pot afecta sănătatea comunității. O epidemie de rabie ar bloca orașul afectând activitatea tuturor locuitorilor în prag de sărbători”, arată un comunicat emis de Partidul Verzilor, condus de Adrian Tudor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Doi elevi din Gorj au luat aurul la Concursul Național de Matematică

Postat acum

on

De către

Festivitatea de premiere a Concursului Național de Matematică ,,Adolf Haimovici”, de la Iași, ediția XXIV, a avut loc astazi. Delegația județului Gorj a fost alcătuită din elevul Prudescu Sergiu Constantin, de la Colegiul Economic Virgil Madgearu-clasa a X-a și eleva Rușeț Alina, de la Liceul Tehnologic Motru, clasa a XI-a, însoțiți de profesorul Rușeț Nicolae. Premiile obținute sunt: Prudescu Sergiu Constantin-Locul 1, medalie de aur și Rușeț Alina-Locul 1, medalie de aur.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Târgu Jiu: Accident pe Calea Severinului

Postat acum

on

De către

Tamponare pe Calea Severinului în Târgu Jiu. Un autoturism Opel a fost avariat după ce ar fi întors pe linia continuă. Două mașini au suferit pagube.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Procesiune religioasă cu 200 de preoți

Postat acum

on

De către

200 de preoți vor participa astăzi la procesiunea dedicată patronilor spirituali ai municipiului Târgu Jiu, Sfinții Împărați Constantin și Elena. Unii dintre aceștia vor veni însoțiți de credincioși din parohiile dumnealor.
„Evenimentul are loc în această seară, debutând la ora 19:00, cu slujba religioasă. De la ora 21:00, procesiunea va porni pe traseul obișnuit, de la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, către Parcul Municipal, Primăria Târgu Jiu și Piața Prefecturii.
Vă așteptăm să ne fiți alături la acest eveniment spiritual, apreciat de mii de credincioși târgujieni”, au anunțat reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR