Connect with us

COMUNITATE

Vrei vacanță în străinătate? Condițiile impuse turiștilor

Postat acum

on

Guvernul elen a anunțat deschiderea turismului, în două luni. Până pe 14 mai, Grecia vrea să ridice, treptat, restricțiile. Ministrul grec al Turismului a oferit informaţii şi despre cadrul de funcţionare, precum şi despre modalitatea în care vor veni turiştii în Grecia. El a subliniat că turiştii din străinătate vor fi bine-veniţi dacă au fost vaccinaţi sau dacă au anticorpi sau dacă prezintă un test negativ efectuat înainte de călătoria în Grecia, conform hotnews.ro. Turiştii vor fi supuşi unor eventuale testări aleatorii, cum s-a procedat și anul trecut. O diferenţă semnificativă ar fi utilizarea testelor rapide, ceea ce înseamnă că obligativitatea carantinării va intra în vigoare imediat, în cazul unui rezultat pozitiv.

Toate necesităţile de sănătate, spitalizare etc – legate de Covid – vor fi acoperite de statul grec, fără costuri din partea turiştilor. Angajații din turism vor fi incluși printre categoriile ce au prioritate la vaccinare. În Grecia, purtarea măştii este obligatorie în spaţiile publice, iar acest lucru va fi valabil pentru toată lumea.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Se pregătește telescaunul pe vârful Păpușa

Postat acum

on

De către

Zăpada la Rânca este numai bună de schi, motiv pentru care se fac pregătiri pentru punerea în funcțiune a telescaunului si a pârtiei pe vârful Păpușa.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Oficiali la Stănești: Depunere de coroane de flori la Monumentul Aviatorilor, unic în România!

Postat acum

on

De către

În debutul Zilei Naționale, primarul de Stănești, Costel Bicheru, a răspuns, astăzi, afirmativ campaniei de donare de sânge de la Runcu.

Deși era zi de mare sărbătoare, și autoritatea locală a pregătit, la rândul său, un program de manifestări cultural-artistice, primarul comunei Stănești a mobilizat mai mulți locuitori si împreună cu aceștia și cu consilierii locali s-au deplasat la Centrul de Transfuzie Sanguină, din comuna vecină, unde au fost întâmpinați de președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, de Adi Câmpeanu, primar al comunei Runcu și de către echipa Digi24.Au urmat manifestările programate în Stănești, punctul culminant fiind depunerea de coroane de flori de la Monumentul Aviatorilor, ridicat în 1944, pe același loc unde se află și prima Cruce a Eroilor, edificată în 1916.

La Stănești, cu aceasta ocazie, a participat o delegație a Prefecturii Gorj, condusă de prefectul județului Gorj, Cristina Cilibiu, iar din partea Consiliului Județean o delegație condusă de vicepreședintele Gherghe Nichifor.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

1 Decembrie: Bucate alese și tradiționale, oferite gratuit în Piața Ciocârlau din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

În Piața Ciocârlau din Târgu Jiu se oferă, gratuit, fasole cu ciolan, cu prilejul zilei de 1 Decembrie.

„Toti cei care ne trec pragul vor putea savura o porție de FASOLE CU CIOLAN din partea casei!

Vă așteptăm de altfel si să degustați mezeluri, brânzeturi si bucate traditionale specifice sarbatorilor de iarnă”, spun organizatorii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR