Connect with us

ACTUALITATE

Vrea să închidă insulița de pe Jiu

Postat acum

on

Autoritățile locale vor să închidă insulița de pe Jiu, din cauza iubitorilor de adrenalină, care au transformat zona în pistă pentru drifturi. În fiecare noapte, numeroși tineri se adună în spațiul înconjurat de apă și turează la maxim motoarele, în timp ce-și testează îndemânarea la volan. Primarul Marcel Romanescu a propus închiderea insuliței, pentru autoturisme, după ora 22:00, decizia fiind luată în urma numeroaselor reclamații, venite de la cetățenii care locuiesc în cartierul Bicaz. „Sunt mai multe sesizări de la cei care locuiesc în zona Bicaz, pentru cei care ajung în zona insuliței. Există persoane care nu înțeleg destinația acelei zone de pe insuliță și aseară, împreună cu poliția locală, cu directori din cadrul primăriei, am mers să discutăm cu cetățenii și cred că prima măsură pe care o vom lua va fi chiar în ședința de luni a Consiliului Local, când vom declara zona respectivă ca zonă de promenadă. În felul acesta, nu interzicem accesul mașinilor, mai ales pentru evenimentele ce se organizează în zonă, ci interzicem circulația după ora 22:00. Vrem ca după ora 22:00 să fie interzisă circulația pe insuliță, pentru a dezvolta un cartier liniștit, cum era în trecut”, a declarat Marcel Romanescu.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

410 pensionari din Motru, la petrecerea de Ziua Persoanelor Vârstnice! Premii și excursii

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Motru nu i-a uitat pe vârstnicii localității, nici în acest an. Astfel, de Ziua Persoanelor Vârstnice 410 pensionari din Motru au fost invitați la masă.

Autoritatea municipală a organizat și o excursie la Ocnele Mari la care au participat 50 de vârstnici din localitate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK