Breaking News
Home / Gorj Express Tv / Video:Dric de lux pentru servicii funerare de cinci stele!

Video:Dric de lux pentru servicii funerare de cinci stele!

O firma de pompe funebre din Târgu-Jiu și-a îmbogățit, la început de an 2021, parcul auto cu o mașină de lux pentru transportat răposații.

Este vorba despre un autoturism marca Maserati, care a fost achiziționat de societatea din Gorj încă din septembrie dar, pregătit pentru serviciul de pompe funebre timp de câteva luni.

Mașina care a costat cât o vilă de lux a fost adusă din Italia, patronul societății fiind pasionat de astfel de autoturisme dar și dornic să se impună pe piața de profil.

Mașina de lux are ultimele dotări în domeniu, iar cei care vor să închirieze bijuteria pe roți pentru un serviciu funerar de cinci stele trebuie să plătească puțin mai mult pentru ultimul drum. Investiția firmei va fi amortizată abia într-un deceniu dar, chiar și așa administratorul societății nu își face probleme în legătură cu acest lucru. Societatea nu a dus-o mai bine în pandemie dar, printr-un management profesionist, numărul de 24 de salariați a rămas același. Important este că toți clienții apreciază seriozitatea firmei și investițiile făcute.

Firma de pompe funebre a reușit să reziste pe piață de 14 ani. Pandemia nu a crescut cifra de afaceri a societății însă cu toate acestea fiecare ban câștigat a fost reinvestit în dezvoltarea afacerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *