Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video/Un șofer de la Avicarvil acuză doi polițiști locali din Cărbunești de comportament abuziv: Folosim forța!

Postat acum

on

Șoferul Avicarvil susține că incidentul s-a petrecut astăzi în Târgu Cărbunești în timp ce acesta staționase cu mașina plină cu carne pentru a descărca marfa perisabilă la unitatea pe care firma o deține pe raza orașului. Nu era zonă interzisă, dar polițiștii locali tot au sărit pe șoferul care a tras pe dreapta, amenințându-l pe om că îl iau cu forța la post.

Omul povestește că imediat ce a oprit motorul, la geamul mașinii sale și-au făcut apariția doi polițiști locali care i-au cerut actele la control și să îi însoțească la postul de poliție, motivul fiind că a staționat în centrul localității. Șoferul a refuzat motivând că nu își abandonează marfa perisabilă oricum și oriunde și, mai mult, le-a reproșat celor doi polițiști locali că nu s-au legitimat, folosind la adresa sa un ton ridicat și amenințător.

Deoarece discuțiile continuau, șoferul a sunat la 112 anunțând acest incident, motivând că doi polițiști locali își încalcă atribuțiile de serviciu crezând că sunt într-un film cu mafioți și îl opresc din activitate.

La fața locului a ajuns rapid un echipaj de poliție, iar localii au lăsat-o brusc mai moale. Polițiștii adevărați l-au lăsat pe conducătorul auto să plece, nu înainte ca tot localii să îl amenințe pe șofer că o să îi trimită amenda acasă.

„Sunt absolut șocat de cele mi s-au întâmplat astăzi. Lucrez de patru ani la această firmă, descarc marfa în tot judetul dar așa ceva, asemenea comportament în săptămâna mare, este de noaptea minții. Acești polițiști cred că au atribuții nelimitate iar comportamentul lor la adresa cetățenilor ar trebuit sancționat de primărie”, a declarat șoferul.

Omul i-a in calcul, la sfatul adevăraților polițiști, să le facă plângere celor doi locali pentru comportament abuziv.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Profesor în stare gravă la Spitalul din Cărbunești

Postat acum

on

Un profesor se află internat în stare gravă la Spitalul din Târgu-Cărbunești. Este vorba de profesorul de fizică Nicolae Bădulescu, din cadrul Liceului Teoretic „Tudor Arghezi”, din Târgu-Cărbunești. Cadrul didactic are nevoie de sânge.

„Colectivul Liceului Teoretic Tudor Arghezi, Târgu Cărbunești, îi este alături în aceste momente grele d-lui Prof. de Fizică, Bădulescu Nicolae, internat la secția ATI a spitalului orașului. Cei care doresc și pot să îi fie alături sunt așteptați să doneze sânge în oricare Centru de Transfuzii din țară cu specificația pt. Dl BĂDULESCU NICOLAE…Mulțumim…”, conform unui mesaj al cadrelor didactice din Cărbunești.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Carmangerie extinsă fără autorizație de construire, în Piața Centrală!

Postat acum

on

De către

Carmangeria societății Black Scorpion SRL, aflată la parterul clădirii Pieței Centrale din Tg-Jiu, a fost extinsă, în urma unor lucrări de modernizare, cu aproape un metru, în afara imobilului în care funcționează. Lucrările au fost executate în mod abuziv, fără autorizație de construire, așa că se așteaptă intervenția Poliției Locale Tg-Jiu.

Firma Black Scorpion SRL, care aparține afaceriștilor Nicoleta și Ionel Popescu, a obținut, pe 25 mai a.c., de la Primăria Municipiului Tg-Jiu un nou acord de funcționare pentru spațiul alimentar pe care-l deține în clădirea Pieței Centrale.

În același timp, societatea a decis să modernizeze carmangeria, numai că, așa cum a fost reconfigurat și extins spațiul, două laturi ale acestuia au fost construite la aproximativ un metru în afara imobilului Pieței Centrale.

Lucrările au fost executate fără aprobarea Primăriei Tg-Jiu și fără autorizație de construire. Potrivit unor informații, Poliția Locală Tg-Jiu ar fi solicitat lămuriri patronilor carmangeriei și, cel mai probabil, pe lângă amendă, va fi dispusă și demolarea părții construite ilegal.

Cum Inspectoratul în Construcții Gorj nu a intervenit nici în cazul altor ”monstruozități” arhitecturale construite cu încălcarea legii, nu a făcut-o nici de această dată. Cel mai probabil, inspectorii în construcții nu-și mai fac cumpărăturile la Piața Centrală, așa că nu aveau cum să se autosesizeze.

În urmă cu trei ani, după un control al Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj și al Poliţiei Economice patronii de la carmangeria Black Scorpion i-au acuzat, public, pe inspectorii DSV că au fost mituiți. ,,O să vedem cine are de pierdut! Când s-a luat șpagă a fost bine? Eu închid, că tot vroiam să închid, dar o să dăm cărţile pe faţă. Staţi așa, că dăm cărţile pe faţă, șpăgile, plasele.. Cum treceaţi? Mușchiul, ceafa..Scoatem camerele video”, spuneau afaceriștii. Curios este că niciun organ de cercetare penală nu s-a autosesizat, la vremea respective, deși patronii carmangeriei au dat detalii cum era plasată carnea și produsele din carne la un restaurant din zona Gării Tg-Jiu.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Muniție descoperită în Gorj!

Postat acum

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj desfășoară miercuri o misiune de distrugere a mai multor elemente de muniție provenite din conflictele armate, descoperite pe teritoriul județului Gorj.
Misiunea va avea loc în municipiul Târgu-Jiu, localitate componentă Preajba Mare și se va efectua în condiții de maximă siguranță cu specialiști din cadrul instituției. ISU face apel către cetățenii din zonă să rămână calmi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR