Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / VIDEO: Tupeu! Mașina Primăriei Bîlteni, sub dosul primarului, plecat cu nevasta la cumpărături

VIDEO: Tupeu! Mașina Primăriei Bîlteni, sub dosul primarului, plecat cu nevasta la cumpărături

Nu este niciun secret că mașina Primăriei Bîlteni este numai la dispoziția edilului liberal Vasile Vlăduleanu. De altfel, primarul PNL a fost surprins, de mai multe ori, cu bolidul parcat la poartă, în timpul serviciului, deoarece primarul pleacă zilnic să își facă siesta la domiciliu.

Nu doar în timpul săptămânii mașină plătită din bani publici și alimentată din bugetul local stă sub dosul lui Vlăduleanu, și în week-end mașina nu se parchează la instituția publică ci, exclusiv, la poartă edilului local.

Duminică însă, Vlăduleanu a decis că poate folosi mașina tot în interes personal. Și-a urcat astfel în bolid consoarta și a plecat tacticos spre Târgu Jiu. Soții Vlăduleanu au trecut pe la Piața Mică, pentru cumpărături de sezon, apoi s-au îndreptat, lejer, spre zona 23 August. Primarul și pasageră sa au fost surprinși în trafic relaxați în autoturismul care ar fi trebuit să deservească doar interesele comunității, nicidecum pe cele personale ale soților Vlăduleanu.

Duminica la shoping cu mașina primăriei este un sport preferat și de alți primari de Gorj la fel de nepăsători în ce privește cheltuirea banului public, chiar dacă erorile se decontează în septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *