Home / Gorj Express Tv / VIDEO/Tabletă Gorjexpress, oferită gratuit pentru o elevă din Polovragi!

VIDEO/Tabletă Gorjexpress, oferită gratuit pentru o elevă din Polovragi!

Gorjexpress.ro vine în sprijinul elevilor din județ care nu dețin tablete pentru școala on-line. Prima tabletă oferită pe campania „Cu Gorjexpress poți să faci școală de acasă” a fost dăruită, vineri, unei eleve de clasa a VII-a din Polovragi.

Epure Denisa provine dintr-o familie cu trei copii, doi de vârstă școlară, pentru care aparținătorii nu și-au permis achiziționarea aparaturii specifice pentru învățământul on-line. Cadoul Gorjexpress a permis însă accesul spre educație a unuia dintre elevii care erau deficitari la acest capitol. Eleva de clasa a VII-a de la Polovragi va renunța acum la telefonul mobil prin care desfășura orele online, în favoarea tabletei Gorjexpress.

Și sora mai mică a Denisei, elevă în clasa a III-a, va folosi și ea tableta primită gratuit de la publicația gorjeană.

Cele două eleve din Polovragi fac parte din cei 4531 de școlari din Gorj care nu au un dispozitiv specific de pe care să învețe on-line. În Polovragi mai sunt elevi în aceiași situație, care vor fi ajutați însă și de autoritățile locale.

Grav este că, peste 36.200 de elevi din Gorj nu au acces, în prezent, la internet iar cei care nu au deloc internet se apropie de 4000. Sunt, în schimb, localități în Gorj unde nu sunt cazuri de coronavirus dar, cu toate acestea școlile din comunele respective sunt, în continuare, închise.Campania ,,Cu Gorjexpress poți să faci școală de acasă” va continua și săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *