Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Stâlpi de iluminat, prinși cu sârmă de un indicator și de o bară de bătut covoare, la Bumbești Jiu

Postat acum

on

Bumbești Jiul tinde să se transforme într-un adevărat Caracal de Gorj. Pe strada Muzeului din localitate se află un stâlp de iluminat legat cu sârmă.

Sârma care leagă stâlpul leagă și un indicator de circulație dar și o bară de bătut covoare.

Și pe strada Zorilor se afla un stâlp de iluminat similar, acesta fiind priponit într-o chingă utilizată pentru legarea margini în tiruri.

Cei care se vinovați de aceste improvizații, denumite ,,soluții tehnice” sunt reprezentații Primăriei Bumbești Jiu.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ergo

    1 mai 2023 at 23:49

    A la Bobaru !Primarul rudar din Bumbesti-Jiu,adica cel mai cel primar, buricul pamantului,cum nu e altul pe intregul mapamond,de astea stie ! Si mai stie ceva:cum sa faca bani pentru el si slugoii lui ! Votantii sa mai astepte !?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Spitalul Novaci: Directorul Financiar Contabil, salariu de peste 28.000 de lei brut lunar! Este mai mare decât al managerului

Postat acum

on

De către

Spitalul Novaci a publicat lista veniturilor personalului unității medicale la finalul lunii martie a acestui an. Conform situației în cauză, cel mai mare salariu din unitate îl are directorul financiar contabil, adică 28.763 de lei brut, urmat la ceva distanță de managerul unității medicale, care încasează 20.101 lei brut.

Un medic al spitalului încasează in jur de 15.000 de lei lunar brut, iar un medic șef de secție, peste 18.000 de lei brut. O îngrijitoare de curățenie încasează peste 4800 sau 5065 de lei brut. 5200 brut ia și un analist programator in timp ce inginerul peste 6500 de lei brut.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Mesaj cutremurător transmis de fiica unui angajat al CEO. FOTO

Postat acum

on

Mesaj cutremurător transmis de fiica unui angajat al Complexului Energetic Oltenia. Tânăra a trimis mesajul la o emisiune de la o televiziune locală și a întrebat un sindicalist dacă tatăl său va mai avea unde să lucreze. Fata mai are frați, iar mama le-a murit. Tatăl a rămas unicul întreținător al familiei sale. Dacă va rămâne fără loc de muncă, va dispărea singurul venit al familiei.

Este de amintit că sunt 1.800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia care au contracte încheiate pe perioadă determinată. Aceștia pot rămâne fără locuri de muncă, dacă nu le vor fi prelungite contractele.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Minerii pregătesc proteste la Casa de Pensii Gorj

Postat acum

on

Asociația Pensionarilor din Minerit și Energie „Mereu împreună” prin conducerea sa executivă va fi prezentă vineri la Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru a obține, pentru zilele următoare, aprobarea pentru mitinguri de protest la Casa Județeană de Pensii. Protestele sunt îndreptate împotriva tergiversării aplicării legii 197/2021 în cazul pensionabililor din CE Oltenia și a recalculării pensiilor pentru pensionarii eligibili pentru legea 197/2021.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR