Home / ACTUALITATE / VIDEO: Șef nou la CJ Gorj

VIDEO: Șef nou la CJ Gorj

Consiliul Județean Gorj a ales un nou vicepreședinte în ședința susținută, astăzi, 18.12.2020

„Prin Hotărârea Consiliului Județean Gorj adoptată în ședința ordinară din data de 18.12.2020 a încetat înainte de termen, prin demisie, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj exercitată de către domnul Ion-Cristinel Rujan, hotărâre cu caracter individual care, în conformitate cu art. 199, alin. 2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, a produs efecte juridice de la data comunicării către persoana căreia i se adresează.
Autoritatea deliberativă a supus la vot alegerea unui nou vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, în conformitate cu prevederile art. 173 alin. (1) lit. a) și alin. (2) lit. a) și art. 188 alin. (1) și (2) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora consiliul județean alege din rândul consilierilor județeni doi vicepreședinți, la propunerea președintelui sau a consilierilor județeni, prin vot secret, cu majoritate absolută.
Noul vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj este domnul Dorin-Dan Tașcău, ales cu 23 de voturi ”pentru” și 8 ”împotrivă”, din numărul total de voturi exprimate”, au transmis reprezentanții CJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *