Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

VIDEO: Polițist înjurat ca la ușa cortului de un individ, la Târgu Jiu

Postat acum

on

0 Shares

Sindicatul Europol a dat publicității o înregistrare în care un polițist din Târgu Jiu este înjurat ca la ușa cortului de un individ pe care îl ridicase. Incidentul a avut loc în mașina poliției. Culmea este că individul nu a fost arestat preventiv. Suspectul provocase un scandal într-un local din Târgu Jiu.

„Atenție limbaj licențios !!!

În clipul de mai jos, puteți vedea cum un „cetățean model” îi amenință pe colegii noștri (poliţişti şi jandarmi) în timp ce aceştia îl conduceau la sediul politiei, după ce în prealabil provocase un scandal într-un local din municipiul Tg-Jiu.

Cu toate că individul este recidivist şi este și inculpat pentru alte fapte cu violenţă, după ce a fost reținut 24 de ore, procurorul de caz a considerat că acesta nu prezintă un pericol suficient de mare pentru ordinea publică şi nu a propus arestarea preventivă.

Totodată, în data de 03.07.2023 acelaşi personaj a ameninţat un alt poliţist din cadrul Poliţie mun. Tg-Jiu, care îl încătuşase după un alt incident violent. Pentru că după acel incident nu s-a luat nicio măsură legală împotriva lui, în mod evident, bărbatul a fost și mai violent de data aceasta.

Dacă întrebați cum au sărit în ajutorul polițistului șefii IPJ Gorj, aceștia sunt mai preocupați de cum să le modifice programului de lucru, în loc să fie preocupați de probleme reale, cum ar fi creșterea gradului de siguranță și protecția pentru polițiști, cu atât mai mult cu cât individul în cauză este autorul mai multor infracțiuni grave comise în urmă cu aproape 2 ani pe raza mun. Tg-Jiu, fiind considerat extrem de periculos.”, conform Sindicatului Europol.

https://www.facebook.com/europolromania/videos/951684699242494/

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Septuagenară reținută pentru crima de la Țânțăreni

Postat acum

on

De către

La data de 20 iunie 2024, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că a avut loc un conflict spontan între două femei, ambele în vârstă de 75 de ani, din comuna Țânțăreni, în urma căruia, una dintre femei a fost împinsă și a căzut în șanțul din beton din fața locuinței, lovindu-se la nivelul capului.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul acesteia.

Totodată, din primele verificări a reieșit faptul că nu exista o stare conflictuală între cele 2 persoane și nici nu au fost formulate plângeri penale anterioare.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au continuat cercetările în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de femeia în vârstă de 75 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind totodată dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând ca în data de 21.06.2024 să fie prezentată instanței de judecată a Tribunalului Gorj cu propunere legală.

 

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Curtea de Apel Craiova a amânat pronunțarea în dosarul de înșelăciune al Simonei Filip

Postat acum

on

De către

Curtea de Apel Craiova a decis să se pronunțe abia luna viitoare în dosarul de înșelăciune al Simonei Filip, fostă Margăian. Mai precis pe 18 iulie a stabilit instanța pronunțarea în acest dosar penal, care a devenit de notorietate nu numai în România ci și în Italia.

Tribunalul Gorj a condamnat inculpata la o pedeapsă de 5 ani de închisoare în regim de detenție pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și spălarea banilor. Tânăra din Scoarța a fost acuzată că a înșelat un italian cu aproape un milion de euro, sub promisiunea că se va căsători cu acesta, că vor întemeia o familie și vor face copii. Judecătorii au decis ca tânăra să-i plătească italianului 675.923 euro, cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale și 10.000 de euro, cu titlu de despăgubiri pentru daunele morale suferite.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti