Home / Gorj Express Tv / Video/Minor chemat la poliție pentru un conflict cu tatăl vitreg

Video/Minor chemat la poliție pentru un conflict cu tatăl vitreg

Tensiuni, scandal, agresiuni și vorbe grele! De asta au parte, de luni bune, doi minori din comuna Berlești, ambii băieți căzând la mijlocul unui conflict familial iscat, periodic, între tatăl vitreg și mama lor.

De altfel, fiul cel mare al Ralucăi Elena Pârjol, în vârstă de 17 ani, a intervenit în ultimul scandal dintre mama sa și soțul acesteia iar, drept urmare, a ajuns să fie chemat acum la poliție, după ce tatăl vitreg i-a făcut o plângere penală. Mamei i s-a interzis însă să își însoțească fiul la audierile de la Poliția Berlești, motiv pentru care fiul a intrat singur și temător în post.

În timp ce fiul minor aștepta audierea în dosarul penal deschis de tatăl vitreg, mama acestuia, Raluca Elena Părjol și-a exprimat nemulțumirile, acuzând poliția din Berlești de abuz.

Nu numai mama a fost nemulțumită de felul cum acționează polițiștii din Berlești, care au chemat printr-un mesaj telefonic minorul la audieri, ci, și bunica maternă a adolescentului. Aceasta susține, de asemenea, că ginerele său a nominalizat martori în dosar din rândul vecinilor din sat la care le-a împrumutat bani tocmai cu scopul mărturiei mincinoase.

La vederea echipei GorjexpressTV, audierea minorului Negomireanu Robert a fost amânată. Șeful postului de poliție din Berlești a realizat abia la momentul audierii programate telefonic că, de fapt, minorul trebuie asistat de un avocat și de un reprezentant de la Protecția Copilului.

De altfel, la solicitarea echipei GorjexpresTV, polițistul care trebuia să facă audierea minorului a explicat că are un dosar în lucru la sesizarea tatălui vitreg în care se necesită declarația adolescentului reclamat. S-a subliniat însă că audierea se va face în condițiile impuse de lege. La Poliția Berlești s-a menționat că nu s-ar cunoaște desele conflicte din familia Pârjol, care sunt anunțate, de fiecare dată, telefonic, fie pe 112, fie la Poliția Târgu-Cărbunești. Asta deoarece femeia este des amenințată cu moartea și cu bătaia de către partenerul de viață.

În tot acest timp, Emil Pîrjol recunoaște că și-a reclamat fiul vitreg pe motiv că l-ar fi agresat, spunând că deține și un certificat medico-legal în acest sens. Dosarul penal Emil Pîrjol versus minorul Negomireanu Robert se află în cercetare, de la începutul acestei luni, la Poliția Berlești. Rămâne de văzut ce vor decide polițiștii în această cauză în care trebuie să intervină și reprezentanții DGASPC Gorj, deoarece traumele provocate băieților, de 12, respectiv 17 ani, sunt, în prezent, ignorate.

În casa familiei Pîrjol au rămas, pentru anchetatori, urmele agresiunii reclamate, culmea, de ambii soți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *