Connect with us

EVENIMENTE

VIDEO/ Milionari și demnitari, petrecere în plină pandemie

Postat acum

on

Mai mulți oameni de afaceri și persoane sus-puse au chefuit, în acest week-end, într-o locație ferită de ochii muritorilor de rând. Petrecerea, care ar trebui să aducă amenzi usturătoare, pentru că a încălcat toate normele de protecție împotriva virusului Covid, a fost organizată la o pensiune din comuna Runcu. Acolo s-au adunat persoane care ocupă funcții înalte, în instituții ale statului și afaceriști. Printre aceștia, Tică Besoi, patronul unui lanț de magazine din Târgu Jiu și fostul șef al OPC Gorj, promovat secretar de stat în ANPC, dar și alți oameni de afaceri, unii dintre ei din alte județe. În imaginile postate pe rețelele de socializare de vede cum chefliii se îmbrățișează și dansează unii lângă alții. Imagini de la petrecerea ce încalcă normele de pandemie, le vedeți aici:

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR