Connect with us

ULTIMA ORĂ

VIDEO/ Hipermarket vandalizat. “E anarhie!”

Postat acum

on

Imagini cu un centru comercial devastat de oameni care iau tot ce găsesc pe rafturi și fug au fost surprinse și prezentate de un român stabilit în Spania. Oamenii intră în magazine prin ușile sparte și aleargă printre standurile cu marfă, de unde smulg produse, fără să mai stea să se gândească și ies prin aceleași geamuri vandalizate. În fața magazinului se observă și girofarul unei mașini a poliției, însă oamenii, cu mărfuri luate din hipermarketul vandalizat, ies pe lângă autivehiculul care nu impresionează pe nimeni. Românul care a difuzat imaginile pe o rețea de socializare traduce ceea ce s-a întâmplat și spune că totul a fost cauzat de o isterie, ce s-ar putea repeta și în România. “Asta se întâmplă acum în Spania. E anarhie, efectiv! Se sparg magazinele, se fură tot”, spune conaționalul nostru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR