Connect with us

Gorj Express Tv

Video: Cum bate un localnic din Turburea: lovește crunt cu ciomagul și astupă gura victimei cu pământ!

Postat acum

on

Incident de filmele cu mafioți, sâmbătă, pe raza comunei Turburea. Asta, după ce un localnic, în vârstă de 75 de ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cu maxilarul fisurat, cu mâna și coastele rupte, cu piciorul vătămat, cu alte numeroase vânătăi pe corp dar și cu o traumă psihică de care nu va scăpa toată viața.

Constantin Mănescu, victima agresiunii, povestește că cel care l-a băgat în spital ar fi chiar vecinul său, un individ cu care a mai avut un conflict similar în luna august și cu care are un proces în instanță.

Omul, povestește, de pe patul de spital, cum s-ar fi petrecut fapta, sâmbătă după-amiază, vecinul agresor lovindu-l, spune pacientul, cu putere, pe neașteptate, cu un ciomag…

Septuagenarul mai povestește că ar fi fost strâns de gât de Marian Dragomirescu și ar fi fost aruncat, apoi, în șanț și abandonat acolo. Asta, nu înainte ca făptașul să îi astupe gura cu pământ, asta ca el sa nu țipe, și să îl deposedeze de bunurile personale: telefonul, portofelul și ceasul de la mână. I-a luat chiar și un topor…

Omul se teme pentru viața sa, asta deoarece agresorul de 46 de ani, un simplu crescător de animale, a comis fapta cu un martor, o femeia, dar, în ciuda acestui lucru, a fost lăsat de anchetatori în libertate.

Temeri are și fiul victimei, care susține că agresiunea este repetată, dar cu toate acestea, primul dosar penal pe numele făptașului zace de luni bune într-un sertar.

Mai mult, deși tatălui său i s-au aplicat, în opinia rudei, lovituri cauzatoare de moarte, făptașul a fost lăsat în libertate, fără că acesta să primească măcar un ordin de protecție după incidentul repetat cu tatăl său.

Interesat este că sunt localnici din Turburea care au avut conflicte similare cu Dragomirescu și respectivii se tem pentru integritatea lor corporală, după incidentul recent cu septuagenarul Mănescu.

Grav este că una dintre localnice a văzut în ce stare era bătrânul, imediat după incident, și deși a povestit presei că omul era bulversat și lovit, anchetatorii nu au întrebat-o încă dacă știe ceva.

IPJ Gorj a transmis, prin purtătorul de cuvânt, că în cauză s-a deschis dosar penal și că în această cauză se fac cercetări de către poliție, sub coordonarea unui procuror. Se subliniază că, victimă poate depune plângere, în completare și pentru furt sau tâlhărie, legat de bunurile personale de care pensionarul ar fi fost deposedat.

Deși echipa gorjexpress.ro a fost la domiciliul presupusului agresor, Marian Dragomirescu, iar ușa proprietății era deschisă, cel incriminat nu a fost de găsit, pentru un punct de vedere legat de acuzațiile care i se aduc.Cazul de la Turburea este extrem de grav, dacă luam în considerare că agresiunea la adresa victimei este una repetata și cu consecinte grave asupra sănătății și integrității acesteia. Respectivul poate fi considerat, cu ușurință, pericol social și rămâne de analizat, de către anchetatori, modul de operare al acestuia dar și faptul că și-a abandonat victima în starea deplorabilă în care se afla.

Trebuie pus în balanta și comportamentul lui Dragomirescu care i-ar fi transmis, verbal, unei alte persoane, senin, că l-ar fi omorât pe cel cu care are un litigiu pe rol.

 

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    29 martie 2022 at 08:58

    DE RECLAMATIILE FACUTE DE VICTIMA AGRESORULUI DE-A LUNGUL ANILOR NU SE VORBESTE NIMIC?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gorj Express Tv

Video: Secția de Box a CSM Târgu Jiu crește viitori campioni! Amelian, sportivul care excelează și la box și la învățătură

Postat acum

on

De către

Box, un sport dur, de contact, un sport care te pregătește pentru viață! Asta le predă copiilor și adolescenților, de câteva luni, antrenorul Petrișor Gănănău, în Secția de Box a CSM Târgu Jiu.

Cursanții au parte, din martie, de câteva ori pe zi de un antrenament dur, atât pe pista de alergare de la stadion cât și în sală.

Una dintre speranțele Secției de Box a CSM Târgu Jiu este, potrivit antrenorului Gănănău, Amelian Istrătescu, elev olimpic la mai multe materii, care excelează și în acest sport.Luna viitoare, Amelian va urca în ring, la Craiova, la finala campionatului de cadeți. Sportivul ne-a explicat care este rețeta aplicată de el pentru a fi extraordinar de bun și la școală, și în box.Printre sportivii intrați sub aripa campionului Gănănău se numără și fete dar sunt și numeroși băieți de diferite vârste.Niciunul nu refuză antrenamentul dur, chiar epuizant, de care au parte la orele de box. Asta pentru că toți iubesc boxul și se visează pe podium cu o medalie de aur în jurul gatului.Și au toate șansele să li se împlinească acest vis deoarece sunt antrenați de un adevărat campion.Petrișor Gănănău, actualul antrenor al CSM, este unul dintre cei mai premiați pugiliști gorjeni. Acesta este multiplu campion național, fiind medaliat chiar si la Campionatele Europene.

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video/Casă crăpată, în prag de prăbușire! Vecinul proprietarului a dat ultimul interviu din viața sa

Postat acum

on

De către

Situație critică pentru un localnic din Rasova, comuna Bălești. Cetățeanul deține o casă în localitate, care s-a distrus în urma unor alunecări de teren, reactivate după o pauză de 16 ani.

Și vecinul său are casa afectată, iar acesta a dat marți ultimul său interviu, miercuri, Gheorghe Mănoiu, supărat de situația casei sale, murind în urma unui infarct.

Deși locuința este asigurată și pentru astfel de calamități, firma de asigurare nu achită poliță până când o autoritate competentă cu certifică faptul că distrugerea locuinței s-a produs urmare a acestei alunecări de teren. Proprietarul a considerat, inițial, că Primăria Bălești este cea care trebuie să îi certifice acest lucru, ferm, firmei de asigurare.

Din păcate, vizavi de locuința cetățeanului respectiv se mai află o casă afectată de același fenomen.

Foto: Gheorghe Mănoiu-decedat

Deși casa in cauză nu este asigurată, proprietarul cere măsuri autorității locale pentru consolidarea terenului supus alunecării.

De altfel, localnicii spun că terenul în cauză a fost consolidat doar pe hârtie, o comisie de recepție semnând în 2009 pentru o lucrare inexistentă.

Primăria Bălești susține, prin edilul Mădălin Ungureanu, că rezolvarea problemei în cauză nu tine de UAT-ul comunei ci de Comisia Județeană pentru Situații de Urgență care poate fi întrunită doar de către noul prefect. Instituția publică locală a trimis o comisie la fața locului, dar procesul verbal întocmit cu acesta ocazie nu convine firmei de asigurări.

Proprietarul casei aflate în prag de prăbușire spune că nu se oprește aici, considerând că această comisie județeană poate să îi certifice, oficial, alunecarea de teren care i-au afectat locuință în perioada valabilității asigurării.

Problema se la Rasova naște însă nenumărate semne de întrebare legate de polițele PAD, obligatorii de altfel, care nu se pot încasa, în schimb, prea ușor.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

VIDEO: Dezvoltatorii imobiliari se întrec în proiecte, la Târgu Jiu! Care este cererea, care este oferta?

Postat acum

on

De către

Dezvoltării imobiliari au în derulare mai multe proiecte interesante în municipiul Târgu Jiu. În mai multe zone cheie ale municipiului se construiește de zor, de la garsoniere spațioase, cu ultimele dotări la apartamente de lux.

Un astfel de proiect prinde contur lângă parcul Coloanei, cei interesați putând achiziționa o locuință într-o zonă cu o vedere extraordinară încă de acum, mai exact, încă din faza de proiect.

Proiectele imobiliare nu se opresc aici, iar deoarece în municipiu există o cerere crescuta de spații locative și oferta trebuie să fie pe măsură.

O spune chiar unul dintre consultanții imobiliari de la Agenția Domina, cea mai mare din Oltenia, care a reușit să bifeze tranzacții spectaculoase în ultimii ani.

Chiar dacă piața este în creștere, proiectele imobiliare noi și foarte moderne rivalizează cu prețurile usor mai scăzute de la locuințele vechi.

Cumpărătorii prefera astfel o locuință într-un bloc cu o vechime de 30 de ani, în special pentru calitatea materialelor.

Daca luăm în considerare categoriile de vârstă, nu este un secret că persoanele vârstnice preferă să își vândă locuințele de la bloc pentru a se muta la țară, la casa, aici unde considera ei că toate cheltuielile cu întreținerea sunt mult reduse decât în mediul urban.

Materialele de construcții s-au dublat chiar triplat în ultimul an, dar dezvoltării nu au blocat proiectele. Un astfel de proiect este în plin șantier vizavi de sediul executiv al CE Oltenia, iar în piața se vehiculează că deja toate locuințele ar avea cumpărători.

În Gorj, un judet sărac, considerat de către analiștii economici, sunt totuși salarii mari și persoane potente financiar care investesc in astfel de proprietăți ale căror valoare crește substanțial în timp.

 

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR