Connect with us

Gorj Express Tv

Video: Antreprenor cu viziune! Ioana Țîrcomnicu a deschis al doilea magazin de optică, la Rovinari

Postat acum

on

Când vezi oportunități și în pandemie, te extinzi. Așa a făcut bucureșteanca Ioana Țîrcomnicu, de profesie inginer optometrist, care a reușit performanța ca, din septembrie până în prezent, să deschidă, în Gorj, două magazine de optică medicală, în care se oferă consultații de specialitate, se fac măsurători, se aleg rame și se stabilesc dioptrii și lentile, în funcție de necesitățile și pretențiile clientului. Asta, într-un mediu mai mult decât plăcut…

Ultima unitate a deschis-o Ioana chiar acum la Rovinari, asta după ce magazinul din Târgu Jiu a avut succes.

De această dată, autoritatea locală s-a arătat mai mult decât interesată de venirea unui antreprenor specializat în optica medicală în Rovinari, astfel că i-a oferit antreprenorului un spațiu pretabil, în imediata vecinătate a primăriei.

Și această afacere deschisă, acum, în Rovinari a creat, aici, locuri de muncă dar, cel mai important, a oferit locuitorilor orașului, și a localităților din vecinătate, posibilitatea de a obține ochelarii doriți, cu costuri mult mai reduse și în timp record.

Giovanna Optik Lens deține, de altfel, toate avizele și autorizațiile necesare desfășurării unei activități comerciale de calitate, și pune la dispoziția clienților, și în noua unitate, oferte tentante și de nerefuzat.

Ioana Țîrcomnicu spune că nu se oprește aici și că își va extinde afacerea în judetul Gorj, chiar dacă este încă pandemie. Asta, chiar daca mediul de afaceri este afectat de scumpirea utilităților și a carburanților, de problemele prin care trece CE Oltenia, și asta deoarece sănătatea nu are preț.

„Gorjenii pun preț pe sănătate iar fără o vedere optimă nu se poate”, a menționat Ioana Țîrcomnicu, care a oferit, în ultimele luni, consultații gratuite în mai multe localități din județ.

Giovanni Optik Lens a dăruit, anul trecut, chiar și ochelari necesari unor persoane cu probleme sociale, oferind, de asemenea, reduceri substanțiale pentru persoanele cu dizabilități, la achiziționarea ramelor și lentilelor necesare.

 

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gorj Express Tv

Video: Fântână contaminată la Văcarea! Ce spune primarul?

Postat acum

on

De către

Un morman de pământ cu dejecții a fost depozitat, de un an, în spatele undei fântâni din satul Văcarea, comuna Dănești. Localnicii au avertizat autoritatea locală că pământul respectiv ar fi fost adus de la ferma de creștere a păsărilor din localitate și afectează pânza freatică. Oamenii se tem că apa este infestată, mai mulți cetățeni din zona utilizând fântâna pentru consum propriu.

Marian Peptan a făcut mai multe sesizări primăriei pe marginea ridicării pământului de lângă fântână, dar primarul Mădălin Paliță a considerat problema drept una cu iz politic.

Edilul a menționat că va obliga totuși proprietarul pământului sa îl ridice, scuzându-se într-un dialog telefonic cu echipa gorjexpress.ro că utilajul primăriei este defect.

În localitate mai este o fântână publică abandonată de autoritatea locală. Oamenii cred că și această ar putea fi reabilitată.

Primarul trecut recent la PSD a pus însă cruce acestei fântâni, anunțând că nu intenționează să o repare ci să o astupe.

Comuna Dănești se afla in imediata vecinătate a municipiului Târgu Jiu, iar din toamna lui 2020 administrația locală a fost preluată de candidatul Pro România, trecut între timp la PSD.

În localitate s-au continuat investițiile fostului primar liberal și s-au făcut și altele noi, foarte contestate însă pe rețelele de socializare.

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

VIDEO: Empatie și multe donații, într-un spectacol de suflet pentru David

Postat acum

on

De către

Un spectacol caritabil de amploare, plin de emoție și empatie, s-a desfășurat, la finalul săptămânii trecute, la Restaurantul Rebeca din Târgu Jiu. Scopul evenimentului a fost de a-l ajuta financiar pe David, elevul de clasa a IX-a de la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu, diagnosticat cu o formă gravă de cancer osos. 

David a fost în centrul evenimentului caritabil de miercuri deși acesta nu se afla la spectacol ci era internat în spital, în București.

A participat cu sufletul însă alături de organizatori și participanți iar artiștii urcați pe scenă și cei aflați în spatele ei au făcut tot ce era omenește posibil să îi ofere adolescentului bolnav o șansă la viață. David merită acest lucru, o spune, emoționată, diriginta acestuia, prezentă la spectacol alături de colegii acestuia.

Comunitatea a percutat pozitiv pentru sprijinirea lui David, care are nevoie acuta de bani pentru a beneficia de tratamentul necesar in lupta cu boala.

Pentru acest eveniment caritabil, trup și suflet în organizare a fost Radu Popovici, care a reușit să aducă la Târgu Jiu, pentru David, artiști de muzică populară de mare calitate, din toată Oltenia.

Spectacolul a fost unul deosebit, în organizare fiind implicat PER Gorj și multe persoane de bine care au ținut morțiș să îl ajute pe David, trecut prin această situație deosebită.

Pentru evenimentul caritabil s-au vândut peste 100 de bilete cu prețul de 20 de lei, s-au făcut donații direct de către cei prezenți și nu numai în timp ce organizatorii, că sa atragă publicul, au oferit tot felul de premii, diplome, medalii oferite in cadrul unei tombole.

 

 

Continuă să citeşti

Gorj Express Tv

Video/ Peșteana de Jos: O grădiniță, veche de 100 de ani, în prag de inaugurare

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Farcășesti a început anul cu dreptul. Sunt deja două proiecte depuse pe Anghel Saligny, pentru canalizare și pentru gaze, dar sunt și proiecte gata sau aproape gata pe buget local, deși au trecut doar cinci luni din acest an.

Mândria primarului de Fărcășești, pentru mai 2022, este însă grădinița din satul Peșteana de Jos, lucrare începută în toamna anului trecut.

După opt luni de muncă, investiția care va fi prevăzută și cu o farmacie este gata, constructorul, o firmă locală, realizând acum ultimele finisaje deoarece lucrarea este 99,9% finalizată.

Clădirea veche de un secol arată ca una perfect nouă, constructorul realizând investiția cu mare simț de răspundere. Localnicii din Fărcășești spun că era necesară o astfel de investiție și așteptă și proiectele viitoare ale administrației Drăgoescu, legate de biserica, capela și drumul din Zătreana.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR