Connect with us

EVENIMENTE

Victime multiple: Două accidente, în același timp, pe Defileul Jiului

Postat acum

on

Au avut loc două accidente, acum, pe Defileul Jiului în urmă cu scurt timp. Unul este cu două victime, cu răni ușoare, anunță ISU Gorj. Două ambulanțe au ajuns la fața locului.

„Acum avem în desfasurare o interventie la un accident rutier produs in zona Lainici in care au fost implicate 2 autovehicule, iar din datele apelantului 3 persoane au nevoie de ingrijiri medicale. Se pare ca persoanele sunt constiente si neincarcerate. La fata locului se deplaseaza un echipaj pentru descarcerare si 2 echipaje SMURD din cadrul ISU Gorj si o ambulanta din cadrul SAJ”, anunță ISU Gorj.

„O femeie de 34 de ani urmează să fie transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. La fața locului a mai fost evaluat medical un bărbat, însă a refuzat sa fie transportat la spital”, a completat ISU.

La primul accident victimele au fost un bărbat și o femeie de 28 de ani. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță SAJ.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu patru victime la Vârț

Postat acum

on

De către

Un accident grav, cu patru victime din care una inconștiență, potrivit martorilor, a avut loc în urmă cu o jumătate de oră la Vârț. Incidentul se datorează vitezei, șoferul intrând cu viteză în curbă. A intervenit ISU Gorj, în autoturism fiind patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

„ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconștiență. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ. Persoana încarcerata a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital. La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ Gorj”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tamponare la Scoarța, fără victime

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Scoarța. Două mașini au intrat în coliziune, rezultând pagube materiale. Polițiștii au ajuns la fața locului dar nu au fost victime. Mașinile avariate erau afară din decor. 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tractor lovit de o locomotivă

Postat acum

on

De către

Un accident feroviar s-a petrecut în localitatea Turceni. „In acest moment, echipajele de pompieri din cadrul ISU GORJ intervin pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident feroviar, tractor lovit de o drezina, pe raza orașului Turceni. Din primele informații, o persoana este incarcerata”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR