Connect with us

ULTIMA ORĂ

Viceprimarul Bejinaru, alături de primarul Romanescu, în PSD!

Postat acum

on

0 Shares

Reacție așteptată a viceprimarului municipiului Tg-Jiu, Bogdan Bejinaru, după ce primarul Marcel Romanescu a anunțat, marți seara, că se alătură echipei PSD.

Bejinaru a precizat, într-o postare pe o rețea de socializare, că îl va urma pe Romanescu.

”Timp de aproape 7 ani am fost alături de Marcel Romanescu și am făcut echipă ,în toate campaniile electorale din acest răstimp. Noi am bătut la ușa târgujienilor și le-am promis că vom fi doar în slujba lor, iar ei ne-au primit, de fiecare dată, cu încredere. În toți acești ani, în partid ni s-au pus tot felul de piedici și am fost tratați cu insolență, iar în urmă cu câteva luni ne-a dat afară toată echipa. Cu toții am decis atunci că viitorul nostru politic este alături de Marcel Romanescu. În tot ce ne-am propus să facem pentru Tg-Jiu, este nevoie de susținere politică, iar mai presus de orice sunteți dumneavoastră, cetățenii acestui oraș. Rămân in slujba târgujienilor, alături de primarul nostru Marcel Romanescu!”, a scris viceprimarul Bejinaru.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Cinci căței, salvați de pompieri de flăcările de la Bârsești

Postat acum

on

De către

Pompierii din cadrul ISU Gorj au salvat, în incendiul de la depozitul de mase plastice de la Bârsești, cinci căței, asta după o luptă cu flăcările care a durat câteva ore. De altfel, la fața locului au fost trimise cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucru la înălțime. Focul a fost stins iar singurele victime puteau fi acești căței care au fost salvați de pompierii inimoși.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Bârsești: Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice

Postat acum

on

De către

Pompierii intervin la un incendiu izbucnit la un depozit de materiale plastice la Bârsești.

„La fața locului se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă, iar in scut timp vor ajunge la fata locului alte 2 autospeciale. Pană în acest moment nu sunt semnalate victime”, spun reprezentanții ISU Gorj.

ISU a suplimentat numărul de autospeciale și se intervine în acest moment cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târg de adopție, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

„Miercuri, 17 iulie, între orele 10:00 – 18:00, mergând la adăpostul public din Târgu Jiu, unul dintre aceste suflete poate să fie prietenul vostru pe viață.
Iubirea față de un câine nu se rezumă la o bucată de pâine aruncată pe stradă, iubirea față de un câine, mă refer la iubirea adevărată, este atunci când îl luăm acasă, când avem grijă de el, când ne asumăm această responsabilitate.
Dacă chiar vrem să ajutăm aceste suflete cu adevărat trebuie să învățăm să adoptăm, nu să cumpărăm. Împreună le putem acorda o șansă!
P.S. Vă rog să distribuiți această postare, astfel încât aceste imagini să ajungă la cât mai multă lume! Vă mulțumesc”, a transmis Luis Popa, partener al acestui proiect.
Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!