Breaking News
Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / Viceprimarul Aurel Popescu, TUN IMOBILIAR de câteva sute de mii de euro!

Viceprimarul Aurel Popescu, TUN IMOBILIAR de câteva sute de mii de euro!

Anul 2019 a fost unul extrem de prolific pentru viceprimarul municipiului Tg-Jiu, Aurel Popescu, care a acumulat mai multe proprietăți în urbea de pe Jiu, dar și în București, precum și în județul Ilfov.
Potrivit declarației de avere, viceprimarul a punctat și la capitolul financiar, cu peste 300.000 de euro, în urma unei tranzacții imobiliare, la care se adaugă alți 46.000 de euro, venituri din salarii, chirii și dividende.

Claudiu Matei

Viceprimarul Aurel Popescu nu și-a pierdut sipiritul antreprenorial, cu toate că are aproape un deceniu de când e în administrația publică locală și asta se poate observa din declarația sa de avere. Popescu a lichidat, anul trecut, firma Regal SRL, cea care deținea restaurantul cu același nume din zona de sud a orașului, la care era asociat cu 50%, alături de Dumitru Crîng.

În urma lichidării patrimoniului societății, lui Popescu i-au revenit trei terenuri, care totalizează 345 mp și două spații comerciale de 170 mp, respectiv 98 mp, toate situate în Tg-Jiu.
Conform declarației de avere, o parte din teren și construcții provenite din lichidarea societății au fost vândute unei societăți pentru 1.512.000 de lei, pe locul respectiv, din capătul străzii ”14 Octombrie”, urmând să fie construite două blocuri cu trei etaje și mansardă. Primăria Municipiului Tg-Jiu a eliberat, în urmă cu o lună, autorizațiile de construire ale imobilelor, ambele cu spații comerciale la parter, iar la etaje urmând să funcționeze apartamente – hotel, respectiv birouri.
Cu o parte din banii din acea tranzacție, viceprimarul Popescu a cumpărat o casă de 128 mp și două terenuri, care totalizează 584 mp, în județul Ilfov, dar și un apartament de 77 mp și patru bucățele de teren, care însumează 60 mp, în București.

Viceprimarul a mai rămas cu 110.000 de lei, în conturile deschise anul trecut, la care se adaugă alți 80.000 într-un cont mai vechi. Popescu nu se poate plânge că i s-au subțiat conturile, pentru că, în 2019, a avut venituri de 117.000 de lei din salarii, adică în jur de 9.750 de lei, lunar, plus alte 106.000 de lei din dividende de la firma Regal și chirii de la cele două spații comerciale pe care le deține în Tg-Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *