Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Viceprimarul Aurel Popescu, TUN IMOBILIAR de câteva sute de mii de euro!

Postat acum

on

Anul 2019 a fost unul extrem de prolific pentru viceprimarul municipiului Tg-Jiu, Aurel Popescu, care a acumulat mai multe proprietăți în urbea de pe Jiu, dar și în București, precum și în județul Ilfov.
Potrivit declarației de avere, viceprimarul a punctat și la capitolul financiar, cu peste 300.000 de euro, în urma unei tranzacții imobiliare, la care se adaugă alți 46.000 de euro, venituri din salarii, chirii și dividende.

Claudiu Matei

Viceprimarul Aurel Popescu nu și-a pierdut sipiritul antreprenorial, cu toate că are aproape un deceniu de când e în administrația publică locală și asta se poate observa din declarația sa de avere. Popescu a lichidat, anul trecut, firma Regal SRL, cea care deținea restaurantul cu același nume din zona de sud a orașului, la care era asociat cu 50%, alături de Dumitru Crîng.

În urma lichidării patrimoniului societății, lui Popescu i-au revenit trei terenuri, care totalizează 345 mp și două spații comerciale de 170 mp, respectiv 98 mp, toate situate în Tg-Jiu.
Conform declarației de avere, o parte din teren și construcții provenite din lichidarea societății au fost vândute unei societăți pentru 1.512.000 de lei, pe locul respectiv, din capătul străzii ”14 Octombrie”, urmând să fie construite două blocuri cu trei etaje și mansardă. Primăria Municipiului Tg-Jiu a eliberat, în urmă cu o lună, autorizațiile de construire ale imobilelor, ambele cu spații comerciale la parter, iar la etaje urmând să funcționeze apartamente – hotel, respectiv birouri.
Cu o parte din banii din acea tranzacție, viceprimarul Popescu a cumpărat o casă de 128 mp și două terenuri, care totalizează 584 mp, în județul Ilfov, dar și un apartament de 77 mp și patru bucățele de teren, care însumează 60 mp, în București.

Viceprimarul a mai rămas cu 110.000 de lei, în conturile deschise anul trecut, la care se adaugă alți 80.000 într-un cont mai vechi. Popescu nu se poate plânge că i s-au subțiat conturile, pentru că, în 2019, a avut venituri de 117.000 de lei din salarii, adică în jur de 9.750 de lei, lunar, plus alte 106.000 de lei din dividende de la firma Regal și chirii de la cele două spații comerciale pe care le deține în Tg-Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

VIDEO EXCLUSIV: Adolescentă din Târgu Jiu, bătută și umilită de alte tinere. Imagini ȘOCANTE

Postat acum

on

De către

Update 2:

Apar noi informații în cazul agresoarelor minorei de 12 ani. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj este vorba despre două surori, de 15 si 17 ani, de la Țicleni si încă o elevă de la Colegiul Tehnic “Ion Mincu”. Evenimentul s-ar fi petrecut luni la ora 12, dar nu în incinta vreunei școli. Cele două surori au fost retinute pentru 24 de ore.

Update:

„In urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 10 mai a.c., in timp ce o minora de 12 ani, din comuna Jupanesti se afla pe Aleea Unirii din Târgu Jiu (in zona Complexului Comercial Gârdu), a fost agresata si amenințată cu acte de violenta de patru minore cu varste cuprinse între 15 si 17 ani, din comuna Săulesti, Jupanesti, respectiv orasul Țicleni.
In cauza s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, in care se continuă cercetările pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc fapta.
Politistii au lua masura reținerii pt 24 de ore si au introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj doua minore de 17 ani, din comuna Saulesti si orasul Ticeleni, iar celelalte doua minore urmează sa fie examinate in vederea stabilirii discernământului”, a transmis IPJ Gorj.

Scene ȘOCANTE într-un filmuleț apărut în mediul on-line. În imagini se observă cum o adolescentă este bătută și umilită de alte trei tinere. Tânăra este luată la palme, trasă de păr, scuipată, iar la un moment dat este chiar trântită la pământ acolo unde tinerele continuă să o lovească. Incidentul are loc în Târgu Jiu, iar victimei i se reamintește că a fost avertizată că dacă va fi prinsa în oraș va fi bătută. Scenele sunt de un cinism feroce, acest gen de incident nefiind primul de acest gen în Gorj.

În timp ce o tânără filmează, alte două o lovesc pe victimă cu palmele și o trag de păr, târând-o pe pământ. Vă avertizăm că urmează imagini ȘOCANTE.

Un incident similar s-a petrecut în septembrie anul trecut tot la Târgu Jiu, victima fiind o fata de 13 ani.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Jackie Chan de la Minprest! Caratistul Gîrjoabă sparge geamuri cu piciorul și bagă teroare în angajate

Postat acum

on

De către

Gabriel Vasile Gîrjoabă, garantat de PNL Gorj în funcția de director general al Minprest Serv SA, cu mandat de doi ani, nu-și poate expune coerent argumentele deciziilor manageriale, așa că apelează la tehnici din artele marțiale, cu răcnetele și gesturile aferente.

Dacă-l descopereau scenariștii de la Hollywood înaintea regizorilor din PNL, Gabriel Gârjoabă putea avea o carieră strălucită în cinematografie, cel puțin în rolul de bufon la curtea vreunui rege.

Dar cum liberalii l-au găsit mai întâi, pe când presta ca economist la SRL-ul din Gureni-Peștișani, la care era unic asociat, s-au gândit că e numai bun de pus să conducă peste o mie de angajați ai societății Minprest Serv SA, la care acționar majoritar este CE Oltenia.

Cum a fost aburcat în funcție, Gîrjoabă și-a descoperit calități de maestru shaolin.

Așa se face că, relativ recent, nervos fiind pe salariații din compartimentul economic, care au refuzat, constant, să-i accepte unele deconturi pe carburant, peste sumele aprobate în Bugetul de Venituri și Cheltuieli al societății, Gârjoabă și-a etalat abilitățile în arte marțiale și a lovit ușa directorului economic cu piciorul.

 

Au fost câteva momente de panică printre angajatele TESA care au văzut scena de kung fu și pe Gabi Chan în transă, susțin surse din cadrul Minprest.

Imaginea cu geamul spart de la ușa pe care a lovit-o cu piciorul spune totul despre managerul cerebral creditat de liberali la conducerea Minprest. Geamul a fost înlocuit în câteva minute, spun sursele citate, ca să acopere urmele shaolinului, dar mai ales pentru că de spaimă, unele angajate au intenționat să sune la 112.

Profesional, Gabi Chan e bine: la finele lunii trecute, Consiliul de Administrație tocmai l-a pus să refacă Planul de reorganizare al Minprest Serv SA și să prezinte soluții reale și cuantificate prin care să fie duse la îndeplinire, întocmai, măsurile asumate prin Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul în curs. Deci, momentan, Gabi Chan e preocupat să urmeze calea înțelepciunii.

Claudiu Matei

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Corpul de Control al Prefectului, la Primăria Albeni

Postat acum

on

De către

Corpul de Control al Prefectului se află la Primăria Albeni pentru verificări legate de legalitatea actelor emise de instituția publică. UAT-ul se află în mijlocul unui nou scandal după ce asistentul comunitar al primăriei și o asistenta medicală au recunoscut că i-au dat mită primarului Stan pentru angajare iar ambii pentru primirea sporului Covid.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR