Connect with us

POLITICĂ

Vicele Bejinaru vorbește de cumetrii, decizii politice infantile și de conjunctură!

Postat acum

on

Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a avut cea mai dură reacție vizavi de dizolvarea organizației municipale, de către BPJ-ul PNL Gorj. Acesta l-a atacat direct pe liderul organizației județene, chiar dacă nu a fost prezent, nici el și nici colegii din conducerea PNL Târgu Jiu, la evenimentul politic creat în jurul prezenței premierului Ciucă la Târgu Jiu.

„Deciziile politice infantile, de conjunctură, ale Cumetriei care conduce acum PNLGorj nu ne pot dezbina! Noi am demonstrat că echipele se consolidează în ani și nu se nasc în urma unui avort spontan cum a fost cel din seara asta. Ne-au dizolvat organizația pentru ca n-am vrut să fim parte a Cumetriei și nu ne-am închinat în fața celor care au impresia că totul se cumpără cu bani. Și-au bătut joc de cea mai puternică organizație a partidului pentru că n-am vrut să aplicăm ”modelul” de politică impus de la Murgești și Rovinari. Rămânem împreună, uniți în jurul principiilor care ne-au ghidat în ultimii ani, indiferent de siglă”, a transmis Bejinaru.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ergo

    6 mai 2023 at 02:11

    Aveti dreptate dle.Bejinaru !Pai inclusiv Iordache este un presedinte de conjunctura,un fake penelist care a fost introdus de conducerea PNL de la centru(in opinia mea la fel de nevaloroasa si plina de impostori)pe usa din dos a PNL Gorj pentru ca dupa cum bine se stie „domnia sa” era un traseist politic notoriu ! Ceea ce face acum Iordache este o incercare meschina de a dezbina PNL Gorj,de a-l supune pentru a putea mai usor sa-l conduca cu gasca lui de slugoi !Trebuieste OPRIT si alungat in fieful lui ,la Turceni,unde este cu adevarat jupan !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR