Connect with us

POLITICĂ

Vezi cine e primul candidat înscris pentru Primăria Târgu Jiu

Postat acum

on

Marcel Romanescu și-a depus candidatura pentru alegerile locale, fiind primul candidat intrat oficial în cursa pentru Primăria Târgu Jiu. Ceilalți contracandidați mai au la dispoziție câteva zile, ca să-și definitiveze dosarele.

Primarul în exercițiu din Târgu Jiu și-a depus, azi, candidatura, la Circumscripția Electorală, unde au fost înregistrate și listele pentru consilierii locali. Candidatura lui Marcel Romanescu a fost prima înregistrată până acum, pentru primăria municipiului. Edilul a recunoscut că are emoții, ca și la alegerile anterioare, însă pentru numărul de voturi, ce va stabili procentul consilierilor propriului partid. „Cu aceleași emoții. De data aceasta, emoțiile sunt legate de procentele pe care le voi obține pe consiliul local. Sper ca, de data aceasta, să putem forma majoritate simplă. Acolo sunt emoțiile cele mai mari, pentru că îmi doresc 11 consilieri. În rest, pentru funcția de primar, am mai puține emoții”, a declarat Romanescu, după ce și-a înregistrat dosarul de candidat.

Romanescu a afirmat că cei care vor intra în Consiliul Municipal vor și activa în următorul mandat, trimițând săgeți către PSD, care a format o listă, din care primii patru se vor retrage, după alegeri, conform unei înregistrări cu liderul de la municipiu.

Depunerile de dosare, pentru candidații la locale, pot fi făcute până marți, 18 august, inclusiv, după care listele se închid.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Bordușanu, aleasă președinta OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat ( OFSD) Gorj are o nouă conducere. Ieri, 29 Aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe, Anca Burdușanu fiind aleasă președinte al OFSD Gorj cu unanimitate de voturi.

Totodată, s-a constituit și Biroul Permanent al organizației, acesta cuprinzând funcția președinte, cea de secretar, șapte vicepreședinte și 12 membre.

„Evenimentul de ieri reprezintă debutul unei noi etape a OFSD Gorj. Le mulțumesc doamnelor din cadrul organizației pentru implicare și sunt convinsă că noua echipă, alături de toate celelalte membre, își va atinge obiectivele pe care și le-a propus. A fost o mobilizare excelentă în rândul doamnelor din județul Gorj. Nu este puțin lucru ca în doar doua-trei luni sa reușim constituirea a 60 de organizații, care acum numără sute de membre”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Video-Pro România Gorj se reorganizează

Postat acum

on

De către

Partidul condus de către Mihai Prunariu, Pro România Gorj, se reorganizează. Organizația se pregătește de schimbări semnificative după sărbătorile Pascale, dar, în același timp își deschide porțile pentru noi membrii de partid. Sunt preferați gorjenii care nu au mai făcut politică, anunță Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR