Connect with us

COMUNITATE

Vezi cât timp poți ridica tichetele de 100 lei, pentru vaccinarea anti Covid

Postat acum

on

Persoanele vaccinate cu schemă completă, începând cu data de 3 septembrie 2021, își pot ridica tichetele de masă în termen de 6 luni, de la data imunizării, anunță DSP Gorj. Termenul a fost mărit, prin ordin de ministru, după ce s-a stabilit că oamenii au la dispoziție doar 60 de zile. „În această dimineață, Direcția de Sănătate Publică Gorj a fost înștiințată de faptul că Ministerul Sănătății a modificat art. 5 alin. (3) din OMS nr. 1863/2021, majorând termenul de ridicare a tichetelor de masă de la 60 de zile la 6 luni, conform Ordinului nr.2359/2 noiembrie 2021 pentru modificarea Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863/2021 privind acordarea alocației de hrană sub forma tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2”, arată un comunicat al DSP Gorj. Tichetele de masă se ridică de la centrul de vaccinare sau de la cabinetul medicului de familie, unde s-a efectuat imunizarea.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR