Breaking News
Home / EVENIMENTE / VESTE CUMPLITĂ pentru iubita lui Denis Roșu, tânărul MORT în accident! A fost transferată la Spitalul Tg-Cărbunești! Vezi motivul!

VESTE CUMPLITĂ pentru iubita lui Denis Roșu, tânărul MORT în accident! A fost transferată la Spitalul Tg-Cărbunești! Vezi motivul!

Iubita lui Denis Roșu, tânărul de 22 de ani, mort în accidentul de sâmbătă, de la Bengești, a primit, duminică seara, o veste cumplită care o va pune în imposibilitatea de a participa, miercuri, la înmormântarea iubitului său.

Maria a fost confirmată ca fiind infectată cu SARS-CoV-2, iar medicii au decis să fie transferată din Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu, în unitatea suport COVID de la Tg-Cărbunești.
Tânăra se afla internată în spital cu fracturi la o mână și un picior, precum și alte leziuni provocate în urma accidentului în care iubitul său și-a pierdut viața, aceasta aflându-se, împreună cu Denis, în autoturismul acestuia.
Maria este sfâșiată de durere: ”Iubirea mea, de ce ai plecat de lângă mine, de ce?”, a scris Maria pe o rețea de socializare.

Gorjexpress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *