Connect with us

ACTUALITATE

Unui sudor al SE Rovinari i-a luat foc casa! Apel la angajații CEO

Postat acum

on

Manu Tomescu face apel la salariații CEO să ajute sudorul din Godinești căruia i-a ars, recent, casa.

Nu numai cadrele didactice și localnicii din comuna Godinești au sărit în ajutorul familiei căreia i-a luat foc casa, ieri a făcut-o și sindicalistul Manu Tomescu. Liderul sindical a menționat că proprietarul locuinței este un sudor de la SE Rovinari.„Ieri seară unui coleg de-al nostru i-a luat foc casa! Este vorba de Tănasie Marin, colegul nostru care lucrează ca sudor la S.E.Rovinari și căruia i-a ars în totalitate casa din Godinești acolo unde locuia împreună cu alți 5 membrii ai familiei, soție, copii și părinți. Fac apel la toți colegii din C.E.Oltenia, la toți prietenii mei și la toți oamenii de bună credință și cu suflet bun, ca împreună să contribuim pentru a-i ajuta pe acești oameni să își reconstruiască căminul cât mai repede posibil!Contul în lei: RO62RNCB0318041884060001

Pe numele Tănasie Marin Ion”, a transmis Manu Tomescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR