Connect with us

MONDEN

Unde și-a petrecut ziua de naștere cea mai cunoscută băciță din țară

Postat acum

on

Marioara Băbu, cunoscută ca Băcița Mărioara și devenită, în ultimii ani, un personaj nelipsit de pe televiziuni, în știri sau emisiuni legate de viața la țară și în special la munte, și-a aniversat, ieri, ziua de naștere. Mărioara a fost prezentă la filmările pentru o emisiune de folclor, la un post național de televiziune și spune că a primit mii de mesaje. Prietenii și familia au vrut să o surprindă și i-au făcut numeroase cadouri. Imaginile publicate pe pagina personală de socializare arată zeci de buchete de flori, de care a fost înconjurată. „Miile de mesaje din toate colțurile țării și chiar din întreaga lume mi-au arătat încă o data cât de mult ma prețuiti”, a fost mesajul de mulțumire al Mărioarei Băbu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Gorj/VIDEO. În spitalul cu un singur pacient, asistentele fac live pe Tik Tok!

Postat acum

on

De către

Un singur bolnav este internat în Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, așa că, de plictiseală, personalul medical stă mai mult pe rețelele de socializare.

O asistentă de la unitatea medicală a postat, în aceste zile, un video pe Tik Tok, chiar de pe patul spitalului, și voia să dialogheze cu privitorii.

”Bună! Eu sunt la lucru. Voi ce faceți? Zi faină să aveți!”, spune asistenta care, cel mai probabil, a fost de serviciu în zilele de Paște.

Spitalul este gol, după ultimul val de COVID-19 și atmosfera e una anostă. Abia de săptămâna viitoare unitatea va putea reveni la normal, în sensul în care vor putea fi tratați și pacienți non-COVID.

În toată această perioadă a fost monotonie, iar zilele trecute era internat un singur pacient care, în funcție de rezultatul testului PCR, urma să fie transferat către alt spital sau trimis acasă, așa că, de plictiseală, o parte din personalul medical și-a ocupat timpul pe rețelele de socializare.

Trebuie spus că salariul unei asistente medicale este între 5000 și 8.000 de lei.

Video aici :

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Fiță: Un afacerist din Motru și-a cumpărat un Bentley, mașină de epocă

Postat acum

on

De către

Un om afaceri din municipiul Motru și-a parcat, în apropierea primăriei, astăzi, ultima achiziție auto. Este vorba despre o mașină de epocă, care a costat mii de euro, restaurată, marca Bentley.

Cetățenii s-au fotografiat lângă superbul autoturism de epocă, care va fi folosit de către proprietar la diverse evenimente. Mașina poate fi pusă la dispoziția tinerilor care doresc să aibă un eveniment deosebit, gen nuntă, cununie civilă…

La Motru se observă o schimbare radicală din toate punctele de vedere, orașul realizând activități ca în marele orașe din țară ori de peste hotare. Deschiderea autorității locale către nou dă încredere mediului de afaceri care, în ultimii ani, a început să dezvolte activități speciale în municipiu. Marii retaileri își anunță, de altfel, noi investiții pe raza municipiului.

Continuă să citeşti

MONDEN

”Stimulentele liberale”, lăsate la vedere!

Postat acum

on

De către

Ce s-a văzut la televizor la Congresul Extraordinar al PNL, în care Nicolae Ciucă a fost ales, în unanimitate, președinte, s-a văzut și la Tg-Jiu, la validarea șefilor preagelați ai tinerilor liberali: fustițe scurte, cu ”stimulentul la vedere”. De fapt, mesajul ”Generației Altfel” e la fel de lipsit de inspirație ca și ținutele tinerelor liberale: ”Echipa TNL validată astăzi, va reprezenta un stimulent pentru toți tinerii din Gorj si nu numai. Pentru ca numai împreuna putem face schimbări vizibile”.

Evoluția” PNL, de la sobrietatea vechilor liberali și până la invazia de gelați și decolteuri a foștilor pedeliști, s-a putut observa cel mai bine, la finele săptămânii trecute.

La București, la CEx-ul partidului, la vederea unei tinere liberale, îmbrăcată într-o ținută de nașă, ”în culorile partidului”, un reporter de la Digi24 abia a putut îngăima ceva de genul: ”Cum v-ați ales ținuta pentru acest congres? A fost dificil?”.

Cu o zi mai devreme, la Tg-Jiu a fost validată echipa de conducere a TNL Gorj. Evenimentul a avut loc la Teatrul de vară, așa că ținutele au fost în ton cu locația, nu cu evenimentul: rochii scurte, ciorapi cu picățele sau gleznuțe la vedere. Și nu e vorba de o pudibonderie exacerbată, ci doar de lipsă de inspirație.

Tinerii liberali își zic ”Generația Altfel”, pentru că asta cred ei că reprezintă, numai că exact așa, ”Generația Altfel”, se numește și o mișcare evanghelică de la Alba Iulia.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR