Connect with us

MONDEN

Unde și-a petrecut ziua de naștere cea mai cunoscută băciță din țară

Postat acum

on

Marioara Băbu, cunoscută ca Băcița Mărioara și devenită, în ultimii ani, un personaj nelipsit de pe televiziuni, în știri sau emisiuni legate de viața la țară și în special la munte, și-a aniversat, ieri, ziua de naștere. Mărioara a fost prezentă la filmările pentru o emisiune de folclor, la un post național de televiziune și spune că a primit mii de mesaje. Prietenii și familia au vrut să o surprindă și i-au făcut numeroase cadouri. Imaginile publicate pe pagina personală de socializare arată zeci de buchete de flori, de care a fost înconjurată. „Miile de mesaje din toate colțurile țării și chiar din întreaga lume mi-au arătat încă o data cât de mult ma prețuiti”, a fost mesajul de mulțumire al Mărioarei Băbu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

MONDEN

Uite cât de mare s-a făcut fiul Mariei Constantin!

Postat acum

on

De către

Fiul Mariei Constantin a împlinit 13 ani. Codruț a fost aniversat, ieri, de familie. Băiatul din prima căsătorie a cunoscutei interprete, cu Ciprian Tapotă, este crescut de familia tatălui. După divorțul părinților, copilul a rămas în Gorj, unde a fost crescut de tată, împreună cu bunicii, și ei renumiți rapsozi din Lelești.

Maria Constantin s-a recăsătorit, după divorțul de Ciprian Tapotă, însă nici a doua căsnicie nu a durat. Recent, frumoasa cântăreață a confirmat că s-a logodit cu noul ei iubit, cu care a fost surprinsă, în ultima vreme.

Continuă să citeşti

MONDEN

Primarul din Târgu Jiu, cu fiicele în prima zi de școală

Postat acum

on

De către

Primarul din Târgu Jiu a mers azi la școală mezinei familiei. Marcel Romanescu și-a însoțit fiica cea mică, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, unde este elevă. Alături de sora mai mică a fost și fiica cea mare a edilului, Alexandra, care a absolvit aceeași unitate de învățământ și acum este studentă la o facultate din București.

Continuă să citeşti

MONDEN

Doi tineri marinari s-au căsătorit la Poarta Sărutului

Postat acum

on

De către

Doi târgujieni s-au întors acasă pentru a se căsători. Adrian Stoian și Georgiana Munteanu – Șontea sunt angajați ai Marinei Militare. S-au născut la Târgu Jiu și tot aici au ales să-și unească destinele, în fata Porții Sărutului. „A fost o onoare și o plăcere să oficiez această căsătorie și le urez celor doi mulți ani fericiți împreună, sănătate și prosperitate!Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR