Connect with us

EVENIMENTE

Una dintre agresoarele fetei de 13 ani, dusă în arest

Postat acum

on

Una dintre tinerele care au umitit și agresat o fată de 13 ani, din Târgu Jiu, a fost dusă în arestul poliției. Oamenii legii au reținut o adolescentă de 14 ani. Aceasta este acuzată că, împreună cu alte tinere, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, au agresat mai multe copile. Filmulețul care a dat în vileag traumele la care erau supuse victimele minore a stârnit un val de repulsie, pe rețelele de socializare. Grupul de adolescente agresoare a fost filmat în timp ce umileau o fată de 13 ani, pe care au pus-o să stea în genunchi, au lovit-o cu pumnii și picioarele, au târât-o de păr pe jos și au scuipat-o. „In continuarea cercetărilor efectuate de polițiști o tânără, de 14 ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR